Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ledlenser čelovka h5r work

Ledlenser čelovka h5r work

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ledlenser čelovka h5r work z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, svítilny a čelovky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu PARYS a budete spokojení s dodaným Ledlenser čelovka h5r work .

Detailní informace

Hlavice svítilny je výklopná v úhlu 160° a poskytuje tak kvalitní osvětlení přesně podle potřeby uživatele. Také se dá zcela jednoduše vyjmout a oddělit od čelenky. Čelovku tak během pár vteřin přeměníte na praktickou ruční svítilnu. Díky inovativní technologii FLEX SEALING TECHNOLOGY a díky ochrannému krytí a ochrannému sklu je svítilna odolná podle indexu IP67, tudíž je zcela odolná proti prachu, proti pádu i proti ponoření do vody na 30 minut do hloubky jednoho metru.
Svítilnu lze dobíjet pomocí nabíječky s odolným magnetickým konektore...m. Svítilna je vybavena transportním zámkem, indikátorem baterie, technologií Flicker Free zamezující mihotání světla, paměťovou funkcí a technologií back-up light, která při vybití baterie na 25 % přepne svítilnu do úsporného módu pro co nejdelší výdrž. Součástí balení jsou také upevňovací klipy na helmu, pomocný zaostřovací kroužek a průhledná silikonová čelenka na helmu. Svítilna je vybavena i dalšími unikátními technologiemi Ledlenser. Vztahuje se na ni prodloužená sedmiletá záruka.
Obsah balení: čelovka H5R Work, dobíjecí baterie, upevňovací klipy na helmu ,pomocný zaostřovací kroužek, magnetický nabíjecí kabel, průhledná silikonová čelenka
Advanced Focus System
Spojením čočky a reflektoru vznikla unikátní technologie, která nemá ve světě obdoby Vznikla tak reflektorová čočka umožňující zaostření paprsku světla s plynulým přechodem z širokého homogenního kruhu světla do ostrého svazku a naopak. Ostření se provádí jednoduchým posunutím hlavy svítilny dopředu (zaostření) nebo dozadu (rozostření). Svítilny LEDLENSER jako jediné na světě využívají principu lomu světla. Běžné svítilny pouze odrážejí světlo od reflexních ploch uvnitř hlavy svítilny.
Mezinárodní patenty AFS: Patent-No. China: ZL 200680000752.1Patent-No. Europe: EP 1880 139 B1Patent-No. USA: 7,461,960Patent-No. HongKong: 1108730
Natural Light - CRI
Color Rendering Index udává míru zkreslení barev objektů pod umělým osvětlením oproti přirozenému dennímu světlu. Svítilny Ledlenser s označením CRI mají hodnotu indexu 90 (maximum je 100), což znamená že je zkreslení minimální. Objekty se jeví jako za denního světla.
Flicker Free
Pokročilá technologie zamezující nechtěnému mihotání světla a vzniku nežádoucích stroboskopických efektů (které jsou patrné například při snímání svítilny kamerou či fotoaparátem).
Flex Sealing Technology
Patentovaná technologie zajišťuje dokonalé ochranné krytí elektroniky, díky kterému jsou svítilny odolné podle indexu až IP68. To znamená, že jsou odolné proti nárazu, proti prachu i proti trvalému ponoření do vody.
Parametry:
dosah světla: 200/150/30 metrů
světelný tok: 500/300/15 lumenů
světelné funkce: Boost, Power, Low Power
doba svícení: 2/45 h
hmotnost: 188 g
baterie: Li-ion
kapacita baterie: 1800 mAh
LED: High Power LED
Color temperature index (CRI): 80
certifikát odolnosti: IP67
teplota světla: 3700-4400 K
test pádu z výšky: 3 m
Funkce:
možnost stmívání
transportní zámek
paměťová funkce
záložní světlo
rychlý a spolehlivý mechanismus ostření
pozlacené kontakty
dvouvrstvý chladič
nabíjení přes magnetický konektor
ochrana proti přehřátí

Produkt je výrobek značky Ledlenser ,distribuovaný s EAN kódem 4058205020992.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Ledlenser, Nářadí a nástroje Ledlenser, Svítilny a čelovky Ledlenser.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 949,- Kč
1 912,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Ledlenser čelovka h5r work a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, svítilny a čelovky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ledlenser a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ledlenser najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ledlenser čelovka h5r work
Právě si prohlížíte...

2390,- Kč