Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Knog Plugger Front

Knog Plugger Front

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Knog Plugger Front z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, svítilny a čelovky, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Knog Plugger Front .

Detailní informace

Knog Plugger je pro každého cyklistu, který hledá jasné a snadno připojitelné světlo, s výbornou viditelností z různých úhlů za přijatelnou cenu.   Knog Plugger je silikonové přední světlo ve třech barevných variantách a je vybaven bočními otvory v těle pro lepší viditelnost z boku. Výdrž baterie s režimem eko-flash je až 190+ hodin provozu.   Knog Plugger je silnější varianta světla Plug a je navržen pr...o všechny druhy cyklistiky od dojíždění do práce až po silniční cyklistiku. V balení jsou 2 různé délky silikonových gumiček pro upnutí na různá řídítka.  
Světelný výkon 350 lm Výdrž baterie na max. výkon 1.5 - 2 hod. Viditelný zboku Příjemný na dotek 2 náhradní vyměnitelné gumičky různých délek pro upnutí (plus Large for Rear Plug) 3 barvy — černá, červená, polární bílá
 
REŽIMY SVĚTLA: 5 režimů; Max., Střední, Střední s výbojem, Blikání, Eco-Blikání UPÍNÁNÍ: Malá a střední vyměnitelná gumička (plus velké pro zadní světlo )pro různé tvary a průměry rámů. VÝDRŽ BATERIE: Až 190+ hodin v režimu eco flash. 100% VODOTĚSNÉ: Plugger je 100% vodotěsný a odolný proti všem povětrnostním vlivům. LED: Jedna výkonná LED poskytující silný paprsek světla. BATERIE: USB Dobíjecí lithium-polymer baterie.
  Výdrž baterie MAX               1.5 HodMEDIUM        3.75 Hod PULSE            4.7 Hod FLASH           12.25 Hod ECO FLASH  190+ Hod Barva : Černá Voděodolnost : Ne USB : Ano Hmotnost : 85 g Světelný tok : 350 lm Rozměry : 87 x 33 x 43 mm Navrženo v : Austrálie Světelný tok : 350 lm Země původu : Čína Barva podle výrobce : Black

Produkt je výrobek značky Knog ,distribuovaný s EAN kódem 9328389029629.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Knog, Nářadí a nástroje Knog, Svítilny a čelovky Knog.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Knog Plugger Front a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, svítilny a čelovky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Knog a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Knog najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Knog Plugger Front
Právě si prohlížíte...

690,- Kč