Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Fenix HM51R Ruby V2.0

Fenix HM51R Ruby V2.0

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Fenix HM51R Ruby V2.0 z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, svítilny a čelovky, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Fenix HM51R Ruby V2.0 .

Detailní informace

Druhá generace velmi oblíbené nabíjecí čelovky Fenix HM51R Ruby V2.0 nabízí světelný tok až 700 lumenů (ANSI) neutrálního bílého světla (4500 K) s dosvitem až 120 metrů a kromě toho je vybavena také červenými LED.
Napájí ji jeden nabíjecí akumulátor typu RCR123A, který se dobíjí přímo ve svítidle přes USB-C konektor, alternativně lze k napájení použít i ...jednorázovou lithiovou baterii CR123A (s omezeným max. výkonem na 150 lumenů). V ovládacím tlačítku je navíc indikační LED, díky které budete vždy vědět, kdy akumulátor dobít. Koncovka svítidla je magnetická, takže jej lze snadno uchytit na cokoli železného. HM51R disponuje devíti různými režimy svícení, které umožňují volit mezi vysokým výkonem a dlouhou výdrží (až 120 hodin). Svítilna je napájena digitálně regulovaným konstantním proudem pro zaručení stálého světelného výkonu i při snižování napětí v bateriích (při jejich pozvolném vybíjení). Celokovová konstrukce zajišťuje vysokou odolnost, optimální chlazení a zároveň je plně vodotěsná dle standardu IP68 až do hloubky 2 metry pod vodou. Praktičnost čelovky zvyšuje možnost vyjmout světlo z hlavového držáku a používat ji i jako malou kapesní baterku. Čelovka je doplněna ocelovou snímatelnou sponou, takže ji snadno uchytíte na kapsu či popruh. Čelovka Fenix HM51R je ideálním společníkem pro různorodé sportovní aktivity, výlety do přírody i do domácnosti a na práci. Všechny parametry svítidla (světelný tok, doba provozu na baterie, vodotěsnost, dosvit a nárazuvzdornost) jsou změřeny v souladu s normou ANSI/NEMA FL 1-2009.
Parametry
Je použita prémiová výkonná LED Cree XP-G3 s neutrálním odstínem světla (4500 K) a životností 50000 hodin, a dvě červené LED Everlight. Pět režimů bílého světla: 700 lumenů (0,5 hodiny) -> 400 lumenů (1,5 hodiny) -> 150 lumenů (2,5 hodiny) -> 50 lumenů (8 hodin) -> 3 lumeny (120 hodin). Čtyři režimy červeného světla: červené světlo 5 lumenů (36 hodin) -> 1 lumen (100 hodin) -> červené blikání 5 lumenů (72 hodin) -> SOS 5 lumenů (72 hodin). K napájení používá jeden Li-ion akumulátor Fenix RCR123A 700 mAh, který je součástí balení. V nouzi lze k napájení použít i jednu jednorázovou 3V lithiovou baterii CR123A, ale nejvyšší dostupný režim bude 150 lumenů. Nabíjení přes USB-C konektor na boku čelovky, doba nabíjení zcela vybitého akumulátoru je cca 1,5 hodiny. Plynulý světelný kužel s dosvitem až 120 metrů (3690 cd). Indikace kapacity akumulátoru a upozornění na nízké napětí. Digitální konstantní regulace výkonu. Magnetická koncovka, čelovku lze upevnit na cokoli železného. Ochrana proti opačnému vložení baterie (přepólování). Komfortní popruh s reflexními prvky. Efektivně řešený držák funguje zároveň jako spona, pokud čelovku z popruhu sundáte. Jednoduché ovládání jedním spínačem. Tělo vyrobeno z vysoce pevné slitiny leteckého hliníku A6061-T6. Odolný, obtížně poškrábatelný povrch - Type III hard anodized. Vodotěsná a prachotěsná dle standardu IP68 (testováno pod vodou v hloubce 2 metry po dobu 4 hodin). Nárazuvzdorná pádům z výšky 2 metrů. Kvalitní TIR optika s vysokou propustností světla. Součástí balení je čelovka Fenix HM51R V2.0, akumulátor ARB-L16-700P, náhradní o-kroužek, nabíjecí USB-C kabel, návod, záruční list. Čelovku lze po vyjmutí z držáku připevnit na řídítka držáky Lockblock a Bikeblock.

Produkt je výrobek značky Fenix ,distribuovaný s EAN kódem 6942870308104.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Fenix, Nářadí a nástroje Fenix, Svítilny a čelovky Fenix.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Fenix HM65R 1400 lm Čelovka

Black / Magnesium Alloy / Fenix
2 290,- Kč
Detail
2 199,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Fenix HM51R Ruby V2.0 a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, svítilny a čelovky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fenix a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fenix najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fenix HM51R Ruby V2.0
Právě si prohlížíte...

1699,- Kč