Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Fenix BC30R Front Bicycle Light

Fenix BC30R Front Bicycle Light

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Fenix BC30R Front Bicycle Light z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, svítilny a čelovky, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Fenix BC30R Front Bicycle Light .

Detailní informace

Dobíjecí světlo na kolo Fenix BC30R USB je vybaveno prvním digitálním displejem v tomto odvětví. Kompaktní tělo s vestavěnými nabíjecími bateriemi a rychlým zapnutím / vypnutím umožňuje tomuto všestrannému světlu osvětlit vaše chodníky a ulice s výkonem dosahujícím až 1800 lumenů a provozní dobou dosahující více než 30 hodin. VLASTNOSTI
Digitální zobrazen&iacut...e; zbývající doby chodu a nabití baterie Vestavěná 5200 mAh / 3,7V nabíjecí baterie s micro-USB nabíjením Používá dvě neutrální bílé LED Cree XM-L2 (T6) s lepším podáním barev 1800-lumenová okamžitá aktivace Burst pomocí dálkového tlakového spínače
SYSTÉM SVÍCENÍ
Pět úrovní jasu a jeden režim blikání Digitálně regulovaný výstup - udržuje konstantní jas Varování při nízké energii a její inteligentní funkce řazení Design tlačítka plus/minus pro snadný a rychlý výběr výstupu Rychloupínací držák na řidítka pro snadné a bezpečné nastavení směru světla Vyrobeno z hliníkové slitiny s vynikajícím designem odvádění tepla Voděodolné dle standardu IPX-6
OBRAZOVKA DIGITÁLNÍHO OLED DISPLEJE
Uživatelsky přívětivý OLED displej pro důvěryhodné údaje, který jasně zobrazuje zbývající čas chodu při aktuální výstupní úrovni a procento baterie.
UŽIVATELSKÝ PŘÍJEMNÝ VÝBĚR VÝSTUPU
Tři podsvícené spínače, plus / minus spínače pro jednoduchou a rychlou volbu výstupu.
DÁLKOVÝ TLAKOVÝ SPÍNAČ
Nově vylepšený dálkový tlakový spínač: je schopen aktivovat základní provoz, aniž byste museli pohnout rukou z řídítek. Okamžitý impuls až 1 800 lumenů: v jakémkoli stavu vstupte do impulsního režimu, který konkuruje světlometům auta, takže jezdci mohou s jistotou zrychlit nebo předjíždět, dokonce i ve složitých prostředích.
Poznámka: Stiskněte a podržte spínač pro konstantní 20-ti sekundové osvětlení (s dostatečnou úrovní nabití baterie), poté se světlo vrátí do předchozího stavu. NEUTRÁLNÍ BÍLÉ SVĚTLO
Světlo je osazeno 2 neutrálními bílými LED XM-L2 U2 s lepším podáním barev. což zaručuje jasnější vidění v deštivých a mlhavých dnech.
UŽ ŽÁDNÁ TMA
Pomocí odrazu paprsku směrem nahoru se vytvoří pomocné osvětlení bezprostředně před kolem, kam se běžné světlo na kolo nedostane.
DESIGN, KTERÝ OSVĚTLÍ VAŠI VLASTNÍ CESTU BEZ OVLIVNĚNÍ OSTATNÍCH
Nahoru směřující paprsek světla kola se spíše láme k zemi, než by svítil do očí chodců.
120° ŠIROKÝ ROZSAH
Dvě paralelní LED diody plus vysoce účinná čočka s plným odrazem vytváří vynikající vzdálenost paprsku až 161 m, ideální pro bezpečné a inteligentní předvídání překážek.
Micro USB nabíjení Nabíjecí kabel Micro USB je dodáván se světlem na kolo, lze jej použít na jiná digitální zařízení během nabíjení. Doporučený adaptér je 5 V/1,5 A, přičemž úplné nabití světla trvá přibližně 5 hodin.
NABÍJENÍ: ZELENÁ BLIKÁ PLNĚ NABITÉ: ZELENÁ
Poznámka:
Světlo lze nabíjet pouze pomocí dodávaného nabíjecího kabelu. Světlo na kolo lze při nabíjení používat pouze na výstupu Eco. Po dokončení nabíjení nezapomeňte nasadit protiprachový kryt.
RYCHLE UVOLŇOVACÍ DRŽÁK NA KOLO - MONTÁŽ / DEMONTÁŽ DO 3 SEKUND Nově navržený držák na kolo s rychlým uvolněním lze znovu složit do 3 vteřin po demontáži, což ušetří námahu při odšroubování šroubu.
Horizontál

Produkt je výrobek značky Fenix ,distribuovaný s EAN kódem 6942870305127.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Fenix, Nářadí a nástroje Fenix, Svítilny a čelovky Fenix.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 199,- Kč
Detail
2 699,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Fenix BC30R Front Bicycle Light a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, svítilny a čelovky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fenix a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fenix najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fenix BC30R Front Bicycle Light
Právě si prohlížíte...

3499,- Kč