Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Fenix BC05R V2.0 Bicycle Taillight

Fenix BC05R V2.0 Bicycle Taillight

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Fenix BC05R V2.0 Bicycle Taillight z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, svítilny a čelovky, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Fenix BC05R V2.0 Bicycle Taillight .

Detailní informace

Vylepšená verze Fenix BC05R V2.0 je ultrakompaktní dobíjecí zadní světlo na kolo. Díky 15-lumenovému červenému světlu a úhlu osvětlení 180° budete viděni v provozu, díky čemuž bude vaše dojíždění na kole mnohem bezpečnější. Nabíjí se přes rozhraní USB Type-C, vestavěná 400 mAh Li-polymerová baterie poskytuje maximální výdrž 120 hodin. S přiloženou sponou na tělo lze v&...scaron;estranné zadní světlo použít jako čelovku, světlo na hrudník nebo na batoh. VLASTNOSTI
Maximální výkon 15 lumenů Maximální provozní doba 120 hodin 5 červených LED diod Vestavěná 400 mAh Li-polymerová baterie Nabíjecí port USB Type-C Krytí IP66 S klipem na tělo, lze použít jako světlo na batoh či hruď Indikace stavu baterie pro kontrolu zbývající úrovně baterie
POUTAVÉ ČERVENÉ SVĚTLO, KTERÉ MUSÍTE MÍT
Jasné 15 lumenové červené světlo, s upozorňovací vzdáleností 50 metrů, nabízí rozpoznávání na dálku až do vzdálenosti 230 metrů, což poskytuje bezpečnou noční jízdu na kole.
AŽ 60 DNÍ DOCHÁZENÍ S ULTRA DLOUHÝM CHODEM
Vestavěná 400 mAh lithium-polymerová baterie poskytuje mimořádně dlouhou výdrž až 120 hodin, což se rovná 2 hodinám používání každý den po dobu 60 dnů.
180° ŠIROKÝ ÚHEL
Vyvýšená konstrukce krytu světla umožňuje osvětlování z obou stran. Tato konstrukce umožňuje široký úhel osvětlení, varuje vozidla přijíždějící zleva, zprava a zezadu od cyklisty.
VÍCE MOŽNOSTÍ MONTÁŽE
Vysoce elastický silikonový pásek bezpečně připevní zadní světlo k sedlovce. Vysokopevnostní klip umožňuje připevnění zadního světla k tašce na kolo.
*Montážní popruh je vhodný pro sedlovky od 20 mm do 35 mm, což pokrývá nejběžněji používaný rozsah průměrů pro cyklistické sedlovky na trhu. *Montážní popruh je odolný a spolehlivý, prošel laboratorním testem tahu. DVA REŽIMY OSVĚTLENÍ K dispozici má dva režimy - vysoký a nízký, se třemi světelnými efekty - konstantním, pomalým a rychlým zábleskem, aby vyhovovaly potřebám různých cyklistických lokalit.
Horská cyklistika na vysokém režimu, závody, deštivé a mlhavé počasí atp. Dojíždění do města na nízkém režimu, cesta na dlouhé vzdálenosti, otevřené pole atp.
VÍCE MOŽNOSTI POUŽITÍ
Pomocí spony na tělo lze toto zadní světlo připevnit na batoh nebo nosit na pase nebo na hrudi jako výstražné světlo. Kromě jízdy na kole je toto zadní světlo skvělým společníkem pro noční běh, turistiku a procházky.
NABÍJENÍ USB TYPU C
Nabíjecí port USB Type-C umožňuje přímé nabíjení 1A, BC05R V2.0 lze plně nabít za pouhých 1,5 hodiny, což vám dává větší flexibilitu, když jste na cestách.
SPOLEHLIVÝ A ČITELNÝ STAV BATERIE Jediným klepnutím na spínač zůstanete úroveň nabití baterie.
Zelené světlo svítí: nasycený stav 100 % - 85 % Zelené světlo bliká: dostatečný stav 85 % - 50 % Červené světlo svítí: slabý stav 50 % - 25 % Červené světlo bliká: kritický stav 25 % - 1 %
OCHRANA IP66
Plně chráněno před prachem a cizími předměty. Odolá silnému dešti a stříkající vodě.
*Po nabití zkontrolujte, zda je kryt USB správně nasazen. Doba nabíjení (hodiny) : 1.5 Barva : Černá Hmotnost (g) : 28.0 Světelný tok : 15 lm Světelný tok : 15 lm Hmotnost : 28 g USB : Ano Rozměry : 51 x 22 x 22 mm Země původu : Čína Výdrž baterie : 120 h Voděodolnost : IP66

Produkt je výrobek značky Fenix ,distribuovaný s EAN kódem 6942870308241.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Fenix, Nářadí a nástroje Fenix, Svítilny a čelovky Fenix.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Fenix HM65R 1400 lm Čelovka

Black / Magnesium Alloy / Fenix
2 290,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Fenix BC05R V2.0 Bicycle Taillight a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, svítilny a čelovky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fenix a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fenix najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fenix BC05R V2.0 Bicycle Taillight
Právě si prohlížíte...

549,- Kč