Nástěnné svítidlo Ideal Lux Kepler AP3 - IDEALLUX

Nástěnné svítidlo Ideal Lux Kepler AP3 - IDEALLUX
4 481 4 481 1766
4 481,- Kč

Původní cena: 4 481,- Kč


Hodnocení:


Nástěnné svítidlo Ideal Lux Kepler AP3 - IDEALLUX z kategorie dům a zahrada, osvětlení, svítidla, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Aulix a budete spokojení s dodaným Nástěnné svítidlo Ideal Lux Kepler AP3 - IDEALLUX .

Detailní informace

Netradiční nástěnné svítidlo z kolekce interiérového osvětlení Ideal Lux v zajímavém designu vhodně nasvítí obývací prostory ideálně v moderním nebo klasickém interiéru. Rám světla je kovový s matnou černou povrchovou úpravou. Jako vznášející se bubliny z bublifuku vypadají stínidla z foukaného skla s jemným nádechem světle oranžové barvy. Nástěnné svítidlo je osazeno paticemi E27 o maximálním příkonu 3 x 40 W. Žárovky nejsou součástí balení. Doporučujeme zvolit LED žárovky typu P45, které snižují náklady na elektrickou energii a mají extrémně ...dlouhou životnost. Krytí IP20 je vhodné pro použití do interiéru.

Produkt je výrobek značky Ideallux ,distribuovaný s EAN kódem 8021696187006.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Ideallux, Osvětlení Ideallux, Svítidla Ideallux.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Nástěnné svítidlo Ideal Lux Kepler AP3 - IDEALLUX a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, osvětlení sleva, svítidla sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ideallux a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ideallux najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Nástěnné svítidlo Ideal Lux Kepler AP3 - IDEALLUX
Právě si prohlížíte...

4481,- Kč