Hue Bluetooth LED White and Color Ambiance Nástěnné svítidlo Philips Sana bílé 2000K-6500K - PHILIPS

Hue Bluetooth LED White and Color Ambiance Nástěnné svítidlo Philips Sana bílé 2000K-6500K  - PHILIPS
5 258 5 258 1602
5 258,- Kč

Původní cena: 5 258,- Kč


Hodnocení:


Hue Bluetooth LED White and Color Ambiance Nástěnné svítidlo Philips Sana bílé 2000K-6500K - PHILIPS z kategorie dům a zahrada, osvětlení, svítidla, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Aulix a budete spokojení s dodaným Hue Bluetooth LED White and Color Ambiance Nástěnné svítidlo Philips Sana bílé 2000K-6500K - PHILIPS .

Detailní informace

Nástěnné stmívatelné LED svítidlo Sana v bílé variantě z kolekce chytrého domácího osvětlení Philips Hue s nevšedním vzhledem podsvíceného kruhu nepřímo odráží světlo od stěn a vykouzlí jedinečné světelné efekty v různých barvách a intenzitách podle vaší aktuální potřeby a nálady. Světlo vychází z integrovaného Hue LED pásku White and Color Ambiance s okamžitým startem a 100 % světelným výkonem o maximálním příkonu 1 x 20 W, který je náhradou klasické 175 W žárovky. Svítidlo snadno připojíte přes Bluetooth pro možné ovládání i hlasem anebo přes... můstek Hue Bridge (není dodáván v balení) a využívat tak jeho funkcí naplno odkudkoli. Můžete volit intenzitu i barvu bílého svitu v rozsahu s teplotou chromatičnosti 2000K - 6500K od hřejivé až po chladnou bílou, nebo barevného světla z až 16 miliónů odstínů. Ovládání je jednoduché pomocí aplikace ve vašem smartphonu podporující verze systémů iOS 11 a vyšší a Android 7.0 a vyšší, kde s podporou Amazon Alexa anebo Google Assistant můžete ovládat lampu i hlasem. Anebo využívat synchronizace a užívat si světelných efektů s hudbou, filmy nebo hrami. Vytvoříte si tak vaší osobitou atmosféru přesně podle vaší nálady a přání. Nástěnná lampička je vyrobena z kvalitního hliníku s vnější povrchovou úpravou v bílé barvě. Světelný zdroj je součástí svítidla bez možnosti výměny, jeho životnost je až 25.000 h.

Produkt je výrobek značky Philips ,distribuovaný s EAN kódem 8719514343405.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Philips, Osvětlení Philips, Svítidla Philips.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Hue Bluetooth LED White and Color Ambiance Nástěnné svítidlo Philips Sana bílé 2000K-6500K - PHILIPS a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, osvětlení sleva, svítidla sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Philips a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Philips najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Hue Bluetooth LED White and Color Ambiance Nástěnné svítidlo Philips Sana bílé 2000K-6500K - PHILIPS
Právě si prohlížíte...

5258,- Kč