Solná lampa LED elektrická Měsíc - cca 18 cm

Solná lampa LED elektrická Měsíc - cca 18 cm
Solná lampa LED elektrická Měsíc - cca 18 cm
Solná lampa LED elektrická Měsíc - cca 18 cm
Solná lampa LED elektrická Měsíc - cca 18 cm
874 874 2123
874,- Kč

Původní cena: 874,- Kč


Hodnocení:


Solná lampa LED elektrická Měsíc - cca 18 cm z kategorie dům a zahrada, bytové doplňky a dekorace, příslušenství k interiérovým parfémům, svícny, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Nefertitis a budete spokojení s dodaným Solná lampa LED elektrická Měsíc - cca 18 cm .

Detailní informace

Lampa z oranžové himalájské soli ve tvaru koule použitelná do elektrické zásuvky jako noční lampička, po rozsvícení navozuje jedinečnou relaxační atmosféru. Jemně účinkující noční světlo, které hřeje a přispívá ke zdravé atmosféře v ložnici. Součástí balení je žárovka (E14 - 5 W) a zástrčka (220 - 240 V). Výška cca 18 cm, hmotnost cca 2150 g. Země původu: Pákistán. Ilustrativní vyobrazení.  Přírodní himalájská sůl navíc působí pozitivně na alergiky, astmatiky a lidi s oslabenou imunitou, vždyť solný krystal - je přírodní čistič vzduchu (ionizát...or)- vyrovnává vlhkost v místnosti- dává hřejivou záři a pozitivní atmosféru- podporuje dobrý spánek- poskytuje lepší feng-šuej na pracovním, živém nebo spacím místě. Barva těchto náladových světel může být světlejší nebo tmavší, než ukazují fotografie. Solný krystal je přírodní surovina, která není obarvena. Žárovka je u tohoto článku servisní produkt, na který se nevztahuje záruka. Doporučujeme si koupit energeticky úspornou (LED) žárovku. Návod k použití: do patice elektrické zástrčky našroubujte přiloženou žárovku E14 - 5 W. Solnou lampu nasaďte dírou v měsíci přes žárovku a nechte jemně dosednout na pryžový prstenec pod objímkou žárovky tak, aby se na něm lampa pevně usadila. Při usazování solné lampy nevyvíjejte velký tlak, aby nedošlo k jejímu poškození. Zastrčte smontovanou lampičku do elektrické zásuvky 220 - 240 V a přepnutím spínacího tlačítka do polohy ON světlo zapněte. Vypnete jej přepnutím vypínače do polohy OFF.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Solná lampa LED elektrická Měsíc - cca 18 cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, bytové doplňky a dekorace sleva, příslušenství k interiérovým parfémům sleva, svícny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Solná lampa LED elektrická Měsíc - cca 18 cm
Právě si prohlížíte...

874,- Kč