Votiv sklo YANKEE CANDLE 37g Tropical Breeze

Votiv sklo YANKEE CANDLE 37g Tropical Breeze
129 129 197
129,- Kč

Původní cena: 129,- Kč


Hodnocení:


Votiv sklo YANKEE CANDLE 37g Tropical Breeze z kategorie dům a zahrada, bytové doplňky a dekorace, domácí vůně, svíčky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Truhlíkov a budete spokojení s dodaným Votiv sklo YANKEE CANDLE 37g Tropical Breeze .

Detailní informace

(Tropický vánek) Vůně osvěžujícího koktejlu v horkém letním dni. Smíchejte vůni mučenky a kvajávy a promněte lístky čerstvé máty mezi prsty. Ta vůně je přímo rajská!Plněné votivní svíčky ve skle jsou moderním způsobem, jak si užít vaší oblíbenou vůni. Svíčka je skvělým testovacím balením před nákupem větší svíčky a může posloužit také jako hezký a levný dárek. Provoní interiér až na 10 hodin. Svíčka je vyrobena z hladké směsi sojového vosku. Skleničku z kvalitního skla můžete po vypálení použít jako svícínek pro čajovou svíčku. Váha 37 g, rozmě...r 5,5 x 4 cm.

Produkt je výrobek značky Yankee Candle ,distribuovaný s EAN kódem 5038581130422.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Yankee Candle, Bytové doplňky a dekorace Yankee Candle, Domácí vůně Yankee Candle, Svíčky Yankee Candle.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Votiv sklo YANKEE CANDLE 37g Tropical Breeze a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, bytové doplňky a dekorace sleva, domácí vůně sleva, svíčky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Yankee Candle a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Yankee Candle najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Votiv sklo YANKEE CANDLE 37g Tropical Breeze
Právě si prohlížíte...

129,- Kč