Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Millefiori Vůně do auta CAR metallo mat Oxygen

Millefiori Vůně do auta CAR metallo mat Oxygen

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Millefiori Vůně do auta CAR metallo mat Oxygen z kategorie dům a zahrada, bytové doplňky a dekorace, domácí vůně, svíčky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Truhlíkov a budete spokojení s dodaným Millefiori Vůně do auta CAR metallo mat Oxygen .

Detailní informace

Popis vůně: Éterická vůně citrusové kůry propojená s lehounkým, šťavnatým pomerančem. Aroma evokující ve Vás prožitek ranní procházky lesem. Spojení svěžích tonů, které Vás naplní energií a vitalitou.Luxusní osvěžovač vzduchu vyrobený z anodizovaného hliníku. Po připevnění pomocí klipu na výdech ventilace dochází k uvolňování vůně do interiéru vozu. Náplň vydrží vonět po dobu 2 měsíců a po vyprchání jí lze vyměnit za novou.

Produkt je výrobek značky Millefiori Milano ,distribuovaný s EAN kódem 8054377024826.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Millefiori Milano, Bytové doplňky a dekorace Millefiori Milano, Domácí vůně Millefiori Milano, Svíčky Millefiori Milano.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Millefiori Vůně do auta CAR metallo mat Oxygen a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, bytové doplňky a dekorace sleva, domácí vůně sleva, svíčky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Millefiori Milano a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Millefiori Milano najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Millefiori Vůně do auta CAR metallo mat Oxygen
Právě si prohlížíte...

399,- Kč