Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bath & Body Works Caramel Drizzle vonná svíčka 411 g

Bath & Body Works Caramel Drizzle vonná svíčka 411 g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bath & Body Works Caramel Drizzle vonná svíčka 411 g z kategorie dům a zahrada, bytové doplňky a dekorace, domácí vůně, svíčky, se slevou kupte přes Chci.cz.

NotinoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Notino a budete spokojení s dodaným Bath & Body Works Caramel Drizzle vonná svíčka 411 g .

Detailní informace

Bath & Body Works Caramel Drizzle, 411 g, Vonné svíčky Vůně do bytu, Vonná svíčka Bath & Body Works Caramel Drizzle provoní váš domov nádhernou vůní a vytvoří tak útulnou atmosféru, díky níž se budete vždy cítit skvěle. Vlastnosti: gurmánská vůně sladké aroma designový obal ideální jako dárek dlouhá doba hoření 3 knoty Složení: bavlněný knot Jak používat: Svíčku pokládejte na dostatečně tepelně odolný povrch. Nenechávejte hořet déle než 4 hodiny. Nikdy nedovolte, aby svíčka dohořela až do úplného konce. Hořící svíčku nenechávejte nikdy bez dozo...ru a v blízkosti lehko vznětlivých předmětů. Uchovávejte mimo dosah dětí a domácích zvířat. Nechte vždy svíčku hořet minimálně po tu dobu, než se roztaví celá horní vrstva. Předejdete tak vzniku nežádoucí prohlubně ve vosku. Pro optimální hoření doporučejeme knot pravidelně zastřihávat na doporučenou délku.

Produkt je výrobek značky Bath & Body Works ,distribuovaný s EAN kódem 667555786133.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Bath & Body Works, Bytové doplňky a dekorace Bath & Body Works, Domácí vůně Bath & Body Works, Svíčky Bath & Body Works.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 411 g
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové
  • Systém velikostí: EU


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bath & Body Works Caramel Drizzle vonná svíčka 411 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, bytové doplňky a dekorace sleva, domácí vůně sleva, svíčky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bath & Body Works a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bath & Body Works najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bath & Body Works Caramel Drizzle vonná svíčka 411 g
Právě si prohlížíte...

750,- Kč