Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Light4Me Twin Beam 210 Otočná hlava

Light4Me Twin Beam 210 Otočná hlava

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Light4Me Twin Beam 210 Otočná hlava z kategorie umění a zábava, párty a oslavy, speciální efekty, světla pro speciální efekty, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Light4Me Twin Beam 210 Otočná hlava .

Detailní informace

Malá, lehká a velmi působivá, oboustranná pohyblivá mini led paprsková hlava, vybavená dvojicí nezávislých, výkonných, 10W RGBW diod vyzařujících světelné paprsky v opačných směrech. Její nepochybnou výhodou je i možnost neomezeného otáčení světelného zdroje ve vertikální ose. Díky tomu toto bodové světlo vytváří dynamické osvětlení, kter...é se skvěle hodí do tanečních klubů, jako osvětlení diskoték, na malých hudebních pódiích, během plesů, večírků, ale také při práci mobilních DJů. Komponenty pohyblivé led hlavy jsou uzavřeny v lehkém krytu vyrobeném z plastu. Na zadní straně základny se nachází napájecí zásuvka IEC a 3pinový vstup a výstup typu XLR pro ovládání zařízení přes DMX protokol. O dostatečné chlazení se starají tiché ventilátory, díky kterým zařízení nevytváří zbytečný hluk. Na přední straně se nachází ovládací panel v podobě digitálního LCD displeje a čtyř tlačítek. Light4Me Twin Beam 210 je dokonalé osvětlení jeviště. Má poměrně vysoký výkon, je rychlé a velmi působivé, zároveň lehké a mobilní. Nezávislé ovládání každé diody umožňuje vytvářet komplexní světelné efekty na diskotékách a při různých druzích zábavných akcí. Počet výstupů : 1 Napájení : 100V - 240V Adaptér součástí : Ano Vyzařovací úhel : 25° Balení obsahuje : Manuál Typ LED : CREE Automatické programy : Ano Zdroj světla : LED DMX kanály : 17 Typ : Beam Příkon : 60 W Barva : Multi Země původu : Čína Typ LED : RGBW Hmotnost : 2,5 kg Balení obsahuje : Adaptér DMX : Ano DMX kanály : 9 Zvukem ovládané programy : Ano

Produkt je výrobek značky Light4me ,distribuovaný s EAN kódem 5907780149934.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Light4me, Párty a oslavy Light4me, Speciální efekty Light4me, Světla pro speciální efekty Light4me.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Multi
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 309,- Kč
2 264,- Kč
Detail
5 149,- Kč
4 742,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Light4Me Twin Beam 210 Otočná hlava a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, párty a oslavy sleva, speciální efekty sleva, světla pro speciální efekty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Light4me a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Light4me najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Light4Me Twin Beam 210 Otočná hlava
Právě si prohlížíte...

3090,- Kč