Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

WHIRLPOOL FFT M22 9X2B EE

WHIRLPOOL FFT M22 9X2B EE

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


WHIRLPOOL FFT M22 9X2B EE z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, prací zařízení, sušičky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným WHIRLPOOL FFT M22 9X2B EE .

Detailní informace

Sušička prádla WHIRLPOOL FFT M22 9X2B EE:
Přemýšlíte kde a jak rychle usušit prádlo? Došli jste k závěru, že nejlepším řešením bude pořízení si sušičky prádla za rozumnou cenu? Potom je Whirlpool FFT M22 9X2B EE pro vás tou správnou volbou. Sušička prádla v tradičním bílém provedení spadá do energetické třídy A++, pojme až 9 kg prádla a nabízí mnoho užitečných programů. Její hlučnost se pohybuje na hranici 64 dB. Na sušičce prádla Whirlpool FFT M22 9X2B EE oceníte kromě běžných programů zejména ty speciálně vyvinuté pro šetrnou péči o... vlněné prádlo. Sušička prádla bezesporu přispěje k pohodlnému chodu vaší domácnosti a disponuje technologií 6.SMYSLU, která vše zařídí za vás. 
Klíčové vlastnosti sušičky prádla Whirlpool FFT M22 9X2B EEVolně stojící sušička prádla Whirlpool FFT M22 9X2B EE s tepelným čerpadlemPřehledný displej s otočným voličem pro snadné ovládání programůEfektivní program pro sušení vlněného prádlaSpotřebič spadá do energetické třídy A++Účinnost sušení BSušička Whirlpool FFT M22 9X2B EE s technologií 6.SMYSLSpeciální technologie FreshCare+Snadno přístupný filtr Easy Cleaning10letá záruka na invertorový motor
Hlavní technologie sušičky Whirlpool FFT M22 9X2B EE
Sušička Whirlpool FFT M22 9X2B EE s inteligentním 6.SMYSLEMSušička Whirlpool FFT M22 9X2B EE je vybavena inteligentním systémem 6.SMYSLU, který automaticky nastaví parametry sušení v závislosti na množství náplně, úrovni vlhkosti a teploty prádla. Vám stačí pouze stisknout příslušný program. Sušička Whirlpool FFT M22 9X2B EE zajistí optimalizované využití energie a času.Speciální technologie FreshCare+Sušička Whirlpool FFT M22 9X2B EE je opatřena speciální technologií FreshCare+, která udrží prádlo krásně svěží a voňavé. Po skončení sušícího cyklu je prádlo svěží až 6 hodin. Díky této technologii je prádlo jemné bez známek pomačkání. Buben se totiž otáčí ve dvou směrech. Energeticky úsporná sušička Whirlpool FFT M22 9X2B EESoučástí sušičky Whirlpool FFT M22 9X2B EE je technologie s tepelným čerpadlem, který využívá uzavřený okruh chladného vzduchu, díky čemuž prádlo vysuší již při nízké teplotě. Šetří tak energii a vaší peněženku. Prádlo je navíc chráněno před poškozením. Technologie nevyžaduje žádnou další instalaci, jelikož funguje na systému bez ventilátoru. Sušička Whirlpool FFT M22 9X2B EE s filtrem Easy CleaningFiltr sušičky Whirlpool FFT M22 9X2B EE stačí jednoduše opláchnout. Nejlepších výsledků dosáhnete, pokud budete filtr Easy Cleaning čistit pravidelně. Odstraníte tím nahromaděné zbytky tkanin. Filtr jde velmi jednoduše vyjmout pomocí ergonomické rukojeti. Sušička Whirlpool FFT M22 9X2B EE se speciálním programem pro vlnuNebojte se do sušičky Whirlpool FFT M22 9X2B EE vložit také vaše oblíbené vlněné svetry. Sušička vám totiž nabízí speciální program pro vlnu, který chrání vaše vlněné textilie. Buben se speciálními pohyby šetrně pečuje o vlněné oblečení. 10letá záruka na invertorový motorSpolečnost Whirlpool poskytuje na sušičku FFT M22 9X2B EE 10letou záruku na invertorový motor. Tento typ motoru je velice tichý, jelikož při sušení minimalizuje vibrace a hluk. Bezkartáčový motor kontroluje pohyby bubnu a ochraňuje tak textilní vlákniny. 

Produkt je výrobek značky Whirlpool ,distribuovaný s EAN kódem 8003437625473.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Whirlpool, Domácí spotřebiče Whirlpool, Prací zařízení Whirlpool, Sušičky Whirlpool.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

12 999,- Kč
Detail
39 999,- Kč
Detail

Set Whirlpool SETWH44

černá černá / Whirlpool
30 990,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

WHIRLPOOL FFT M22 9X2B EE a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, prací zařízení sleva, sušičky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Whirlpool a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Whirlpool najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

WHIRLPOOL FFT M22 9X2B EE
Právě si prohlížíte...

10073,- Kč