Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sušička prádla Haier HD100-A2979, A++, 10kg

Sušička prádla Haier HD100-A2979, A++, 10kg
Sušička prádla Haier HD100-A2979, A++, 10kg
Sušička prádla Haier HD100-A2979, A++, 10kg
Sušička prádla Haier HD100-A2979, A++, 10kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sušička prádla Haier HD100-A2979, A++, 10kg z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, prací zařízení, sušičky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Sušička prádla Haier HD100-A2979, A++, 10kg .

Detailní informace

I ty nejjemnější tkaniny zůstanou po usušení v perfektním stavu Sušičky Haier jsou navrženy tak, aby si vaše oblečení i po opakovaném sušení uchovalo svůj vzhled. Během otáček se prádlo lehce sklouzne na povrchu bubnu, tvořeném speciálními polštářky. Díky tomu se látka během cyklu nikde nezachytí, a tedy nepoškodí. Správné načasování Nastavte si sušičku tak, aby zahájila cyklus tehdy, kdy vám to vyhovuje. Chytrá funkce start delay vám umožní odložit začátek sušení v časovém horizontu 24 hodin. Snadný přístup pro lepší údržbu Trojvrstvý filtr ga...rantuje jednoduchou manipulaci pro uživatele. Dokonalá péče nejen o prádlo, ale i o vaše boty Součástí sušičky je stojan na obuv, který v bubnu nezabere mnoho místa. Sušička, která suší vaše prádlo s největší péčí Sušička Haier je s tepelným čerpadlem schopna ušetřit až 50 % spotřebované energie oproti běžným sušičkám a ještě se o vaše prádlo lépe postará. Už žádné ztracené ponožky! S osvětlením uvnitř bubnu budete mít ještě lepší přehled a snadno odhalíte zapomenuté ponožky či jiné nepatrné kousky oblečení. Méně času stráveného sušením, více času na věci, které máte rádi Sušičky s kapacitou 10 kg vám umožní sušit více prádla současně, což vám ušetří čas, který můžete věnovat věcem, které máte rádi. Větším prostorem v bubnu můžete snížit množství cyklů, čímž výrazně přispějete k úspoře energie a vody!

Produkt je výrobek značky Haier ,distribuovaný s EAN kódem 6901570096193.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Haier, Domácí spotřebiče Haier, Prací zařízení Haier, Sušičky Haier.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sušička prádla Haier HD100-A2979, A++, 10kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, prací zařízení sleva, sušičky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Haier a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Haier najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sušička prádla Haier HD100-A2979, A++, 10kg
Právě si prohlížíte...

16990,- Kč