Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

ELECTROLUX EW8H358SC

ELECTROLUX EW8H358SC

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


ELECTROLUX EW8H358SC z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, prací zařízení, sušičky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným ELECTROLUX EW8H358SC .

Detailní informace

Sušička prádla ELECTROLUX EW8H358SC:Chytré a úsporné sušení prádlaKondenzační sušička s tepelným čerpadlem ELECTROLUX PerfectCare 800 EW8H358SC zajistí dokonalé usušení prádla za kratší čas a při nízké spotřebě elektrické energie a vody. V sušičce usušíte až 8 kg prádla, takže je ideální i pro početnější rodinu. Speciální invertorový motor zajistí tichý chod a reverzní chod bubnu zabrání zamotání a pomačkání prádla.Kapacita bubnuEnergetická třídaLED displejTechnologie SensiCareTechnologie GentleCareTime ManagerZměna otevírání dvířekMaximál...ní péče o vaše prádloUnikátní technologie DelicateCare přizpůsobí teplotu vody a pohyb bubnu na míru konkrétnímu materiálu a zajistí tak nejlepší péči pro dokonalé výsledky sušení. Speciální senzor SmartSense snímající úroveň usušení prádla dokáže na základě zjištěné vlhkosti upravit a prodloužit čas sušení.Vysušte ještě více prádlaPro maximální komfort sušička Electrolux PerfectCare 800 disponuje programy Ložní prádlo XL a Mix XL, které efektivně usuší až tři sady ložního prádla najednou. Mezi dalšími praktickými programy naleznete např. suché prádlo do skříně, prádlo připraveno k žehlení nebo program Denim.Méně tepla, méně času, více péčeInovativní technologie SensiCare automaticky detekuje vlhkost každé várky prádla a podle toho upraví nejen čas sušení, ale také spotřebu vody a energie se zachováním perfektních výsledků. Technologie GentleCare usuší prádlo při poloviční teplotě než je tomu u běžné sušičky. Prádlo díky tomu není vystaveno zbytečně vysokým a nešetrným teplotám.Intuitivní ovládání v češtiněSušička Electrolux PerfectCare 800 EW8H358SC je vybavena dotykovým displejem, který zajistí  intuitivní ovládání jednotlivých funkcí a snadné nastavení sušících programů. K dispozici je také funkce odloženého startu, indikace fází sušení a zvukové upozornění na konec každého cyklu. Sušící programy- Bavlna ECO- Bavlna Syntetika- Velmi jemné prádlo- Sport- Přikrývka- Hedvábí - Vlna - Denim- Ložní prádlo XL- Mix XLNavštivte také výrobcovskou stránkuPřejít

Produkt je výrobek značky Electrolux ,distribuovaný s EAN kódem 7332543557103.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Electrolux, Domácí spotřebiče Electrolux, Prací zařízení Electrolux, Sušičky Electrolux.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

18 319,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

ELECTROLUX EW8H358SC a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, prací zařízení sleva, sušičky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Electrolux a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Electrolux najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

ELECTROLUX EW8H358SC
Právě si prohlížíte...

15490,- Kč