Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

AEG TR939M6C AbsoluteCare® Plus

AEG TR939M6C AbsoluteCare® Plus

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


AEG TR939M6C AbsoluteCare® Plus z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, prací zařízení, sušičky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným AEG TR939M6C AbsoluteCare® Plus .

Detailní informace

Sušička prádla AEG TR939M6C AbsoluteCare® Plus:Tato kondenzační sušička na prádlo AEG TR939M6C AbsoluteCare® Plus připadá do energetické třídy A+++. O tom svědčí její roční spotřeba elektrické energie 0,02 kWh/annum. Je uzpůsobena pro 9 kg prádla z vaší pračky, navíc její hlučnost dosahuje maximálně 63 dB. Hmotnost sušičky na prádlo AEG TR939M6C AbsoluteCare® Plus činí 51 kg. Sušička spoří energii tepelným čerpadlem. Systém SensitiveDrying kombinuje proudy teplého vzduchu a jemnou strukturu bubnu, díky čemuž bude proces sušení šetrný pro vaše o...blečení. Při výběru sušičky se můžete řídit i její účinností. Tato hodnota vám prozradí, jak efektivním disponuje odstřeďováním. Hodnota kondenzace je u tohoto modelu A. Při výběru je také nutné myslet na její rozměry, které má tato sušička prádla AEG 63,8 × 59,6 × 85 cm. Zásadní přednosti sušičky prádla AEG TR939M6C AbsoluteCare® Plus Sušička na prádlo pracuje s účinností A Byla zkonstruována pro 9 kg prádla Technologie sušičky prádla AEG TR939M6C AbsoluteCare® Plus: SensitiveDrying Při provozu dělá hluk 63 dB Hmotnost sušičky AEG TR939M6C AbsoluteCare® Plus: 51 kg Rozměry: 59,6 × 85 × 63,8 cm Díky její spotřebě se řadí do energetické třídy A+++ Informace o jednotlivých programech sušičky prádla je k nalezení v manuálu. Ten naleznete v záložce Poradna a návody.

Produkt je výrobek značky Aeg ,distribuovaný s EAN kódem 7332543990665.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Aeg, Domácí spotřebiče Aeg, Prací zařízení Aeg, Sušičky Aeg.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

15 699,- Kč
Detail
38 990,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

AEG TR939M6C AbsoluteCare® Plus a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, prací zařízení sleva, sušičky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Aeg a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Aeg najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

AEG TR939M6C AbsoluteCare® Plus
Právě si prohlížíte...

24890,- Kč