Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

AEG TR938H4C AbsoluteCare® Plus

AEG TR938H4C AbsoluteCare® Plus

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


AEG TR938H4C AbsoluteCare® Plus z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, prací zařízení, sušičky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným AEG TR938H4C AbsoluteCare® Plus .

Detailní informace

Sušička prádla AEG TR938H4C AbsoluteCare® Plus:Tato kondenzační sušička na prádlo AEG TR938H4C AbsoluteCare® Plus spadá do energetické třídy A+++. O tom vypovídá také její roční spotřeba elektřiny 0,02 kWh/annum. Byla zkonstruována až pro 8 kg svěže vypraného prádla, kromě toho její hlučnost nepřevyšuje 64 dB. Hmotnost sušičky AEG TR938H4C AbsoluteCare® Plus nepřesahuje 48 kg. Sušička dopomáhá k úspornějšímu provozu tepelným čerpadlem. Systém SensitiveDrying kombinuje proudy teplého vzduchu a jemnou strukturu bubnu, díky čemuž bude sušení šetrn...é pro vaše oblečení. Pří výběru té správné sušičky se můžete řídit také podle její účinnosti. Díky této hodnotě se dozvíte, jak efektivním disponuje propouštěním vlhkosti a odstřeďováním. Tento model má tuto hodnotu kondenzace B. Měli byste myslet i na její rozměry, které má tato sušička prádla AEG 63,8 × 59,6 × 85 cm. Zásadní vlastnosti sušičky prádla AEG TR938H4C AbsoluteCare® Plus Sušička na prádlo disponující účinností B Pojme až 8 kg vypraného prádla Technologie sušičky prádla AEG TR938H4C AbsoluteCare® Plus: SensitiveDrying Hlučnost tohoto modelu je 64 dB Hmotnost sušičky AEG TR938H4C AbsoluteCare® Plus: 48 kg Rozměry: 59,6 × 85 × 63,8 cm Spadá do energetické třídy A+++ Další informace o programech sušičky prádla se dozvíte v manuálu. Ten je k nalezení v záložce Poradna a návody.

Produkt je výrobek značky Aeg ,distribuovaný s EAN kódem 7332543990351.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Aeg, Domácí spotřebiče Aeg, Prací zařízení Aeg, Sušičky Aeg.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

AEG TR938H4C AbsoluteCare® Plus a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, prací zařízení sleva, sušičky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Aeg a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Aeg najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

AEG TR938H4C AbsoluteCare® Plus
Právě si prohlížíte...

25990,- Kč