Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Tyčinka ovocná COCO STAR kokos a karamel 30g

Tyčinka ovocná COCO STAR kokos a karamel 30g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Tyčinka ovocná COCO STAR kokos a karamel 30g z kategorie jídlo, pití a tabák, potraviny, ovoce a zelenina, sušené ovoce, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Truhlíkov a budete spokojení s dodaným Tyčinka ovocná COCO STAR kokos a karamel 30g .

Detailní informace

Kokosová tyčinka s karamelem. Složení:
Strouhaný kokos 47%, rýžový sirup, datlová pasta, karamel 12 %, zvlhčující látky, antioxidanty, extrakt s vysokým obsahem tokoferolů, aroma. Muže obsahovat stopy arašídů a skorápkových plodů.Doba spotřeby:
Datum spotřeby je uvedeno na obalu.Skladování:Skladuje v suchu. Výživové údaje ve 100g: Energetická hodnota 572 kJ/137 kcal, Tuky 27g z toho nasycené mastné kyseliny 7g, Sacharidy 14g z toho cukry 11g, Vláknina 2,9g, Bílkoviny 1,3g, Sůl 0,003g.Dodavatel: Pravé hořické trubičky s.r.o.

Produkt je výrobek značky Hořické Trubičky ,distribuovaný s EAN kódem 8594000324768.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Hořické Trubičky, Potraviny Hořické Trubičky, Ovoce a zelenina Hořické Trubičky, Sušené ovoce Hořické Trubičky.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Tyčinka ovocná COCO STAR kokos a karamel 30g a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, potraviny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hořické Trubičky a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hořické Trubičky najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tyčinka ovocná COCO STAR kokos a karamel 30g
Právě si prohlížíte...

9,- Kč