Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Maso Here - Hovězí Biltong Originál 2+1

Maso Here - Hovězí Biltong Originál 2+1
Maso Here - Hovězí Biltong Originál 2+1
Maso Here - Hovězí Biltong Originál 2+1
Maso Here - Hovězí Biltong Originál 2+1

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Maso Here - Hovězí Biltong Originál 2+1 z kategorie jídlo, pití a tabák, potraviny, svačiny a pochutiny, sušené maso, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Maso Here a budete spokojení s dodaným Maso Here - Hovězí Biltong Originál 2+1 .

Detailní informace

Všechno to u nás začalo právě tímto masem. Mnoho let jsme se snažili náš Originál vyladit tak, aby chutnal jako tehdy v Africe, když jsme ho poprvé ochutnali. A nyní konečně můžeme říct, že se povedlo. Je to prostě král - žije a bude tu s námi tak dlouho, co budeme sušit maso. 
Jenom maso a koření Sušení masa není v našem případě žádná věda. Při výrobě používáme jenom prvotřídní, ručně krájené hovězí, špetku soli, koření a trochu octa. Následně pak maso sušíme proudem horkého vzduchu. Na nějaká éčka není v našem pytlíku místo. Jedno b...alení našeho sušeného masa o hmotnosti 40 g je připraveno ze 140 g prvotřídního hovězího. Prostě jen maso a trochu koření. Tečka. vysoký obsah proteinu bez cukru bez lepku bez alergenů bez éček
Svačina (nejen) na cesty Ať už jsi sportovec a potřebuješ doplnit rychle energii, řidič, co nechce usnout za volantem nebo jenom požitkář, co si chce vychutnat zdravou pochoutku k vínu či pivu. Příležitostí, kdy si dát sušené maso jsou mraky. Sušené maso už prostě není žádný extravagantní výstřelek. V Čechách a na Slovensku si už získalo svoje místo v běžném životě mnoha lidí. My ale říkáme, že je možné vše posunout ještě o kus dál. Věděli jste, že s biltongem můžete například:
Uvařit skvělá míchaná vajíčka Přidat je do kus-kusu, když jste na tůře Nebo je smíchat s ořechy?
Regionální potravina roku 2022 V roce 2022 vyhrál náš Hovězí originál ocenění Regionální potravina roku. Hovězí maso, které při výrobě používáme má regionální původ a sušíme ho vcelku při nízké teplotě 4-5 dnů. Až před samotným vložením do pytlíku ho sekáme na malé kousky, které jsou ve svém středu příjemně vláčné.
Složení hovězí maso jablečný ocet koriandr pepř česnek sůl Výrobek neobsahuje žádné alergeny nebo látky ze Seznamu zakázaných látek Světového Antidopingového kodexu. Skladuj na suchém a chladném místě v dobře uzavřeném obalu, při teplotě do 25°C a nevystavuj maso přímému slunečnímu světlu 
Chceš si usušit tohle maso doma? Dodáme ti všechno, co potřebuješ na domácí sušení, včetně receptu a potřebných ingrediencí. Chci sušit doma
Nutriční hodnoty ve 100 g Jedno 40 gramové balení našeho sušeného masa je vyrobeno ze 140 gramů hovězího a dokáže zastoupit denní dávku bílkovin potřebnou pro normálního člověka se sedavým zaměstnáním.
Počítáno na 100 g výrobku
Energetické hodnoty (kJ/kcal) 1525/365
Tuk 4 g
Nasycené mastné kyseliny 2 g
Sacharidy < 1 g
Cukr 0 g
Bílkoviny 63 g
Sůl 2 g
 

Produkt je výrobek značky Maso Here.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Maso Here, Potraviny Maso Here, Svačiny a pochutiny Maso Here, Sušené maso Maso Here.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Maso Here - Hovězí Biltong Originál 2+1 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, potraviny sleva, svačiny a pochutiny sleva, sušené maso sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Maso Here a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Maso Here najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Maso Here - Hovězí Biltong Originál 2+1
Právě si prohlížíte...

258,- Kč