Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Maso Here - Hovězí Biltong Česnek 2+1

Maso Here - Hovězí Biltong Česnek 2+1
Maso Here - Hovězí Biltong Česnek 2+1
Maso Here - Hovězí Biltong Česnek 2+1
Maso Here - Hovězí Biltong Česnek 2+1

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Maso Here - Hovězí Biltong Česnek 2+1 z kategorie jídlo, pití a tabák, potraviny, svačiny a pochutiny, sušené maso, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Maso Here a budete spokojení s dodaným Maso Here - Hovězí Biltong Česnek 2+1 .

Detailní informace

Tohle je maso, které jsme usušili na vaše přání. V hlasování na Facebooku byl česnek jasným vítězem. Při přípravě a testování jsme chtěli usušit česnekový biltong, kde bude hlavní prim hrát hovězí maso a česnek jeho chuť bude jen podtrhávat. Nechtěli jsme žádnej extrém, po které bys nemohl ani otevřít pusu. Chuť česneku je jemná a perfetkně doplňuje chuť hovězího masa. 
Hovězí s česnekem? Perfektní kombinace Česnek a hovězí maso je alfa a omega český kuchyně. Po tom, co jste si tuhle příchuť odhlasovali, jsme věděli, že tenhle biltong... bude úspěch. Česnek se prostě na sušené maso perfetkně hodí a náš biltong je toho důkazem. Ne nadarmo to je jeden z nejprodávanějších produktů u nás na e-shopu vysoký obsah proteinu bez cukru bez lepku bez alergenů bez éček
Svačina (nejen) na cesty Ať už jsi sportovec a potřebuješ doplnit rychle energii, řidič, co nechce usnout za volantem nebo jenom požitkář, co si chce vychutnat zdravou pochoutku k vínu či pivu. Příležitostí, kdy si dát sušené maso jsou mraky. Sušené maso už prostě není žádný extravagantní výstřelek. V Čechách a na Slovensku si už získalo svoje místo v běžném životě mnoha lidí. My ale říkáme, že je možné vše posunout ještě o kus dál. Věděli jste, že s biltongem můžete například:
Uvařit skvělá míchaná vajíčka Přidat je do kus-kusu, když jste na tůře Nebo je smíchat s ořechy?
Složení hovězí maso jablečný ocet koriandr pepř sůl česnek 1,2 % Výrobek neobsahuje žádné alergeny nebo látky ze Seznamu zakázaných látek Světového Antidopingového kodexu. Skladuj na suchém a chladném místě v dobře uzavřeném obalu, při teplotě do 25°C a nevystavuj maso přímému slunečnímu světlu 
Chceš si usušit tohle maso doma? Dodáme ti všechno, co potřebuješ na domácí sušení, včetně receptu a potřebných ingrediencí. Chci sušit doma
Nutriční hodnoty ve 100 g Jedno 40 gramové balení našeho sušeného masa je vyrobeno ze 140 gramů hovězího a dokáže zastoupit denní dávku bílkovin potřebnou pro normálního člověka se sedavým zaměstnáním.
Počítáno na 100 g výrobku
Energetické hodnoty (kJ/kcal) 1525/365
Tuk 4 g
Nasycené mastné kyseliny 2 g
Sacharidy < 1 g
Cukr 0 g
Bílkoviny 63 g
Sůl 2 g
 

Produkt je výrobek značky Maso Here.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Maso Here, Potraviny Maso Here, Svačiny a pochutiny Maso Here, Sušené maso Maso Here.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Maso Here - Hovězí Biltong Česnek 2+1 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, potraviny sleva, svačiny a pochutiny sleva, sušené maso sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Maso Here a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Maso Here najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Maso Here - Hovězí Biltong Česnek 2+1
Právě si prohlížíte...

258,- Kč