Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Maso Here - Beef Jerky Chipotle 2+1

Maso Here - Beef Jerky Chipotle 2+1
Maso Here - Beef Jerky Chipotle 2+1
Maso Here - Beef Jerky Chipotle 2+1
Maso Here - Beef Jerky Chipotle 2+1

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Maso Here - Beef Jerky Chipotle 2+1 z kategorie jídlo, pití a tabák, potraviny, svačiny a pochutiny, sušené maso, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Maso Here a budete spokojení s dodaným Maso Here - Beef Jerky Chipotle 2+1 .

Detailní informace

Je to tu. Jerky od Maso Here od teď ve stálé nabídce. Jsme sice experti na biltong, ale za ty léta sušení jsme vyladili postup i na přípravu hovězího jerky. Stále se držíme našich zásad. Nenajdeš v něm žádný éčka, zvlhčovadla nebo podobné nedobroty. Jenom základní ingredience, jejichž kombinace vytváří autentický chuťový zážitek, na který jen tak nezapomeneš. Ochutnej naše jerky a vzdej holt mrtvému náčelníkovi, který položil základy výroby jerky v českých zemích, ale neměl už chuť a odvahu posunout tento business na další level. Proto jsme to ...vzali za něj!
Koření a postupy Je skoro až paradox, že dřív, než jsme vypustili naše vlastní jerky, jsme začali lidem říkat, jak si ho mají usušit doma. Namíchali jsme pro vás základní směs koření na jerky, dodali vám sójovku a worcester a připravili několik receptů. Vzali jsme tedy naše (vám již dobře známé) ingredience a pustili se do práce. Učitel jde tedy před své žáky s výsledkem a doufá, že dostane hezkou známku. Hodnocení je na vás!
Co najdeš v jednom pytlíku Bílkoviny, energie, žádné sacharidy... bla bla bla... To prostě už dneska každý od jerky tak nějak očekává. No takže nebylo možné to mít jinak. Jdeme s dobou, konkurence je tvrdá a my taky chceme být snackem pro 21. století a ten si žádá přesně tyto parametry. vysoký obsah proteinu minimum cukru 25 g bílkovin v balení vyrobeno ze 120 g syrového masa
Složení hovězí maso sójová omáčka směs koření pepř sůl chipotle (1,2%) Výrobek neobsahuje žádné látky ze Seznamu zakázaných látek Světového Antidopingového kodexu. Skladuj na suchém a chladném místě v dobře uzavřeném obalu, při teplotě do 25°C a nevystavuj maso přímému slunečnímu světlu 
Chceš si usušit tohle maso doma? Dodáme ti všechno, co potřebuješ na domácí sušení, včetně receptu a potřebných ingrediencí. Chci sušit doma
Nutriční hodnoty ve 100 g Jedno 40 gramové balení našeho sušeného masa je vyrobeno ze 120 gramů hovězího a dokáže zastoupit denní dávku bílkovin potřebnou pro normálního člověka se sedavým zaměstnáním.
Počítáno na 100 g výrobku
Energetické hodnoty (kJ/kcal) 1317/315
Tuk 5 g
Nasycené mastné kyseliny 2 g
Sacharidy 1 g
Cukr 0,2 g
Bílkoviny 63 g
Sůl 3,5 g
 

Produkt je výrobek značky Maso Here ,distribuovaný s EAN kódem 8594185671541.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Maso Here, Potraviny Maso Here, Svačiny a pochutiny Maso Here, Sušené maso Maso Here.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.058 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Maso Here - Beef Jerky Chipotle 2+1 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, potraviny sleva, svačiny a pochutiny sleva, sušené maso sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Maso Here a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Maso Here najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Maso Here - Beef Jerky Chipotle 2+1
Právě si prohlížíte...

258,- Kč