Tactical Roger Pencil Black

Tactical Roger Pencil Black
Tactical Roger Pencil Black
Tactical Roger Pencil Black
Tactical Roger Pencil Black
989 989 1378
989,- Kč

Původní cena: 989,- Kč


Hodnocení:


Tactical Roger Pencil Black z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, počítače – příslušenství, stylusy, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Tactical Roger Pencil Black .

Detailní informace

Co si nepamatuješ, zapiš si! Co Tě napadne namaluj! A fantazii nech vyniknout, jako kdybys maloval na papír. Představujeme Tactical Roger Pencil. Dotykové pero se dvěma módy. První určený speciálně pro iPad a druhý mód pro ostatní tablety a telefony. Rychlost mrknutí okem Až tak rychle se Tactical Roger Pencil spáruje s Tvým zařízením. Soustřeď se na svou kreativitu a myšlenkové procesy. Nepřemýšlej nad zbytečnými věcmi. Mysli takticky! Přesnost S displejem je kamarád. Dotyk s displejem je na pixel přesný, nikde nic neutíká a reaguje s nulovou ...odezvou zpoždění. Při používání buď v klidu a ruku si klidně opři o dotykovou obrazovku. Displej na ní nebude reagovat. Reguluj tloušťku čáry a žádné ořezávátko k tomu nepotřebuješ. Zůstaň aktivní Tactical Roger Pencil pracuje na principu aktivní technologie. To znamená, že na kompatibilních zařízeních využijete přítlak a další funkce. Je naprosto intuitivní a dokonale simuluje psaní a kreslení na papíře. Jedinečný design Tak těžký, jak je potřeba....

Produkt je výrobek značky Tactical ,distribuovaný s EAN kódem 8596311171949.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Tactical, Elektronika – příslušenství Tactical, Počítače – příslušenství Tactical, Stylusy Tactical.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

848,- Kč
824,- Kč
Detail
951,- Kč
842,- Kč
Detail
544,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Tactical Roger Pencil Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, počítače – příslušenství sleva, stylusy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tactical a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tactical najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tactical Roger Pencil Black
Právě si prohlížíte...

989,- Kč