YUKON LED panel svítidlo, 45x45cm, RGB + CCT nastavení teploty barvy, stmívatelné RGB+2700-5000K - LEUCHTEN DIREKT

YUKON LED panel svítidlo, 45x45cm, RGB + CCT nastavení teploty barvy, stmívatelné RGB+2700-5000K - LEUCHTEN DIREKT
3 595 3 385 1202
3 595,- Kč

Původní cena: 3 385,- Kč


Hodnocení:


YUKON LED panel svítidlo, 45x45cm, RGB + CCT nastavení teploty barvy, stmívatelné RGB+2700-5000K - LEUCHTEN DIREKT z kategorie dům a zahrada, osvětlení, svítidla, stropní svítidla, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Aulix a budete spokojení s dodaným YUKON LED panel svítidlo, 45x45cm, RGB + CCT nastavení teploty barvy, stmívatelné RGB+2700-5000K - LEUCHTEN DIREKT .

Detailní informace

Obdélníkový LED stropní panel přináší barvy do vašeho domova! Svítidlo zaujme jednoduchým a nadčasovým designem a vícebarevnou hrou barev. LED svítidlo můžete ovládat snadno a pohodlně pomocí dodávaného infračerveného dálkového ovladače. Stropní svítidlo s působivou funkcí Dreamcolor má již přednastavené dynamické scénické režimy. Tato funkce umožňuje, aby se na stropním svítidle rozsvítilo několik barev současně, čímž se vytvoří fascinující světelné efekty. Můžete například nechat na světelném panelu svítit všechny barvy duhy současně. Díky in...tegrované změně barvy RGB + W máte také možnost nechat svůj pokoj zářit barevným, statickým světlem, jako je útulná červená. S integrovaným řízením světla CCT můžete světelný panel individuálně nastavit z teplé bílé do denní bílé a možnost stmívání, abyste osvětlili svůj obytný prostor tak, jak chcete. Díky integrované funkci paměti si můžete uložit svá nastavení pro příští zapnutí.

Produkt je výrobek značky Leuchtendirekt ,distribuovaný s EAN kódem 4043689979805.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Leuchtendirekt, Osvětlení Leuchtendirekt, Svítidla Leuchtendirekt, Stropní svítidla Leuchtendirekt.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

YUKON LED panel svítidlo, 45x45cm, RGB + CCT nastavení teploty barvy, stmívatelné RGB+2700-5000K - LEUCHTEN DIREKT a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, osvětlení sleva, svítidla sleva, stropní svítidla sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Leuchtendirekt a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Leuchtendirekt najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

YUKON LED panel svítidlo, 45x45cm, RGB + CCT nastavení teploty barvy, stmívatelné RGB+2700-5000K - LEUCHTEN DIREKT
Právě si prohlížíte...

3595,- Kč