Balistická boční vložka III.A Sentinel 2.0 Combat Systems®

Balistická boční vložka III.A Sentinel 2.0 Combat Systems®
2 490 2 490 2003
2 490,- Kč

Původní cena: 2 490,- Kč


Hodnocení:


Balistická boční vložka III.A Sentinel 2.0 Combat Systems® z kategorie sport, outdoorové aktivity, lov a střelba, střelba a střelnice – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Toparmyshop a budete spokojení s dodaným Balistická boční vložka III.A Sentinel 2.0 Combat Systems® .

Detailní informace

Hledáte-li vhodné doplňky pro nosiče plátů a balistické vesty, potom si můžete vybrat i z produktů z dílny české společnosti Combat Systems, která ve svém oboru patří ke špičce. Jedním z takových produktů je i balistická boční vložka III.A Sentinel 2.0, která je určena pro boční díly nosičů plátů a vest. V prodeji jsou tyto desky po dvou kusech.
Měkké, flexibilní řešeníBalistická vložka III.A Sentinel 2.0 patří mezi tzv. soft armor (měkkou balistiku), což je flexibilní řešení, které se přizpůsobí tvarům těla uživatele, ale současně je to ř...ešení účinné – minimálně pro pistolové ráže, pro něž je normované.
Chrání před pistolovými kalibryTato měkká balistická vložka je účinnou ochranou před pistolovými rážemi typu 9 mm Luger, 44 Mag či 357 Sig, a tak před střepinami. Hlavním účelem balistické vložky je sice zastavit střely z ručních zbraní s vysokou energií při dopadu, ale neméně důležitý je omezit i druhotný účinek těchto střel, a sice trauma efekt, tedy průhyb vesty v místě dopadu střely, který by mohl vést ke zraněním.
Vyrobeno z nejkvalitnějších materiálůBalistické vložky Combat Systems jsou vyrobeny z těch nejkvalitnějších materiálů. Specificky v tomto případě jsou jako základ použity lamináty od americké společnosti Honeywell, které staví hlavně na základu UHMWPE z patentovaného vlákna Spectra. To je všeobecně považováno za jedno z nejlepších na světě pro danou oblast využití.
Neobsahují přídavné materiályCombat Systems na materiálu balistických vložek při jejich výrobě rozhodně nešetří, a tak tyto vložky nemusejí obsahovat žádné přídavné materiály k redukci traumatu. Trauma jakožto druhotný efekt totiž skvěle minimalizuje samotný balistický materiál. Odolnost balistické vložky zajišťuje její uzavření do vodotěsného obalu a zavaření pomocí ultrazvukové technologie.
Ochrana nad rámec normyBalistické vložky značky Combat Systems jsou koncipovány takovým způsobem, aby zajišťovaly ochranu nad rámec americké normy NIJ 0101.04. Díky tomu dokážou zastavit také další střely jako Tokarev nebo Makarov, které jsou nebezpečné a současně běžně dostupné.
Testováno různými střelamiKonkrétně boční balistická vložka Combat Systems III.A Sentinel 2.0 byla testována střelami různých kalibrů při různých rychlostech, jmenovitě:
9×19mm 124gr FMJ: 436 m/s.44 Remington 240gr SJHP: 436 m/s7.62×25 Tokarev 85gr FMJ: 469 m/s9×18 Makarov 95gr MSC: 315 m/s9×19 Action 5 124gr: 436 m/sBenefity, o kterých musíte vědět:boční balistická vložka pro nosiče plátů a balistické platformyměkká balistika (soft armor)sada obsahuje 2 ksprimární účinek – zastavení střel z ručních zbranísekundární účinek – zabránění druhotnému trauma efektuminimalizuje dopad průhybu vesty v místě dopadu střely na tělo uživatelechrání před střelami pistolových ráží (9 mm Luger, 44 Mag, 357 Sig) a střepinamiochrana nad rámec americké normy NIJ 0101.04zastaví i střely Makarov nebo Tokarevneobsahuje žádné přídavné materiályuzavřeno ve vodotěsném obaluzavařeno pomocí ultrazvukové technologietestováno proti různým typům střel (viz výše)vyrobeno v České republice

Produkt je výrobek značky Combat Systems®.

Procházet zboží z kategorie Sport Combat Systems®, Outdoorové aktivity Combat Systems®, Lov a střelba Combat Systems®, Střelba a střelnice – příslušenství Combat Systems®.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Balistická boční vložka III.A Sentinel 2.0 Combat Systems® a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, lov a střelba sleva, střelba a střelnice – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Combat Systems® a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Combat Systems® najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Balistická boční vložka III.A Sentinel 2.0 Combat Systems®
Právě si prohlížíte...

2490,- Kč