Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Stolní kotoučová pila EINHELL TC-TS 254 eco

Stolní kotoučová pila EINHELL TC-TS 254 eco
Stolní kotoučová pila EINHELL TC-TS 254 eco
Stolní kotoučová pila EINHELL TC-TS 254 eco
Stolní kotoučová pila EINHELL TC-TS 254 eco

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Stolní kotoučová pila EINHELL TC-TS 254 eco z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, pily, stolní pily, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Stolní kotoučová pila EINHELL TC-TS 254 eco .

Detailní informace

Stolní okružní pila EINHELL TC-TS 254 eco je díky svým komplexním a praktickým funkcím velmi oblíbená u nadšenců pro kutilství a u amatérských řemeslníků. Tato stolní kotoučová pila umožňuje lehkou práci při řezání obrobků ze dřeva, plastů a desek. Technické údaje
Výšku i sklon (0°-45°) lze rychle a flexibilně obratem ruky nastavit přenastavením pilového listu 2 v 1. Pro přesné výsledky řezání je vylepšena paralelní zarážka s excentrickou svorkou a pro pokosové řezy úhlová zarážka (+/- 45 °). Skříň a kryt pilového kotouče jsou vybaveny pří...pojkou pro odsávání třísek (průměr 35 mm), která udržuje pracovní prostředí po celou dobu čisté. Základní rám poskytuje dobrou stabilitu, což znamená zvýšenou bezpečnost při práci. Pracovní výška je nastavena na pohodlných 870 mm. K dispozici je také zařízení pro rychlé a snadné navinutí napájecího kabelu. Přesný pilový kotouč s tvrdými karbidy zajišťuje optimální řezy, tlačná tyč (s držákem na zařízení) zaručuje bezpečnost při práci. Produkt je dodáván s držákem nástroje pro výměnu čepele.
Přednosti
Vylepšené paralelní vedení pro přesné řezy Úhlový doraz pro pokosové řezy (+/- 45 stupňů) Kryt a kryt pilového kotouče s připojením k odřezávači třísek Základní rám pro stabilitu a pohodlnou pracovní výšku Zařízení na krytu pro navíjení napájecího kabelu Držák dodávaného nástroje pro výměnu nožů Přesná čepel z tvrdého kovu pro nejlepší řezy Posuvná tyč (s držákem na zařízení) pro bezpečnou práci

Produkt je výrobek značky Einhell ,distribuovaný s EAN kódem 4006825646337.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Einhell, Nářadí a nástroje Einhell, Pily Einhell, Stolní pily Einhell.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 20.32 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Stolní kotoučová pila EINHELL TC-TS 254 eco a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, pily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Einhell a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Einhell najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Stolní kotoučová pila EINHELL TC-TS 254 eco
Právě si prohlížíte...

5536,- Kč