Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Railblaza MiniPort TracMount Base

Railblaza MiniPort TracMount Base

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Railblaza MiniPort TracMount Base z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské pruty – příslušenství, stojánky a držáky na pruty, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Railblaza MiniPort TracMount Base .

Detailní informace

Sladění kajakových tracků pomocí RAILBLAZA kajakových rybářských doplňků je díky Miniport TracMount ještě jednodušší. Miniport TracMount nevyžaduje absolutně žádné nástroje na přemístění. Miniport TracMount od RAILBLAZA je navržen tak, aby vyhovoval většině stávajících tracků od výrobců kajaků. Mezi kompatibilní systémy patří Wilderness Systems, Native Watercraft, Jackson Kayak, ...Feel Free Kayak, YakAttack, Scotty, YakGear a RAILBLAZA. V podstatě každý track, který je na trhu od 5/2016. Chcete přesunout příslušenství, když jste na vodě? Chcete rychle přemístit držák na pruty, když chytáte ryby? Chcete přesunout kameru, když se chystáte surfovat na velkou vlnu? Změna umístění v Miniport TracMount je nyní jednoduchá. Jednoduše je otočením uvolněte, posuňte a otočte zpět, abyste ho utáhli. Miniport je kompatibilní s veškerým příslušenstvím RAILBLAZA. Poznámka - miniport TracMount je určen pro použití v lehkých aplikacích. Pro použití při trolling se doporučuje používat na pravé straně (pravoboku) kajaku. Proto zůstane miniport stále utažen, když ryba zabere. Pokud ho použijete na levé straně (levoboku), Miniport se uvolní, když přijde záběr na rybářský prut. Barva: Černá Země původu: Nový Zéland

Produkt je výrobek značky Railblaza ,distribuovaný s EAN kódem 9421026832368.

Procházet zboží z kategorie Sport Railblaza, Outdoorové aktivity Railblaza, Rybaření Railblaza, Rybářské pruty – příslušenství Railblaza, Stojánky a držáky na pruty Railblaza.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Railblaza Fillet Table

White / UV Stabilised TPE Rubber Stainless Steel Fasteners UV Stabilised PP Plastic UV Stabilised Fibreglass Reinforced Nylon Plastic UV Stabilised AES Plastic / Railblaza
1 647,- Kč
1 583,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Railblaza MiniPort TracMount Base a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské pruty – příslušenství sleva, stojánky a držáky na pruty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Railblaza a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Railblaza najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Railblaza MiniPort TracMount Base
Právě si prohlížíte...

414,- Kč