Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Prologic C-Series Convertible 3 Rod Pod - 7% sleva

-7%
Prologic C-Series Convertible 3 Rod Pod

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Prologic C-Series Convertible 3 Rod Pod z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské pruty – příslušenství, stojánky a držáky na pruty, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Prologic C-Series Convertible 3 Rod Pod .

Zlevněné zboží

Plně nastavitelný supermoderní stojan na pruty, který rozšiřuje naši oblíbenou řadu C-Series, která je díky tomu ještě univerzálnější. Je navržen tak, aby se snadno používal, je plně nastavitelný – jak délkově, tak výškově, takže nabízí skvělou stabilitu v široké škále různých situací. Nohy se dají zajistit ve dvou různých polohách, čímž m...ůžete nastavit, jak vysoko budou mířit špičky prutů. Závity na hrazdách mají jistící kroužky, kterými lze precizně upevnit hlásiče a rohatinky do požadované pozice. Nastavitelné nohy je možné odejmout a připevnit k hrazdám, které je tak možné použít samostatně na dvojvidličkách. Země původu: Čína Varianta: Convertible 3 Rod Pod

Produkt je výrobek značky Prologic ,distribuovaný s EAN kódem 5706301727220.

Procházet zboží z kategorie Sport Prologic, Outdoorové aktivity Prologic, Rybaření Prologic, Rybářské pruty – příslušenství Prologic, Stojánky a držáky na pruty Prologic.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Prologic C-Series Convertible 3 Rod Pod a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské pruty – příslušenství sleva, stojánky a držáky na pruty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Prologic a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Prologic najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Prologic C-Series Convertible 3 Rod Pod
Právě si prohlížíte... - 7% sleva

1390,- Kč