Fox Fishing Horizon Duo Pod 3 Rod - 16% sleva

-16%
Fox Fishing Horizon Duo Pod 3 Rod
4 100 4 889 1661
4 100,- Kč

Původní cena: 4 889,- Kč


Hodnocení:


Fox Fishing Horizon Duo Pod 3 Rod z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské pruty – příslušenství, stojánky a držáky na pruty, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Fox Fishing Horizon Duo Pod 3 Rod .

Zlevněné zboží

Nový stojan Horizon Duo Pod je jen málo podobný původní verzi tohoto stojanu, spíše je nyní více podobný našemu stojanu Stalker + Pod. Je to nejen velmi stabilní stojan, ale také velmi univerzální a ideální pro rybáře, kteří chytají po celé Evropě Dvou-kolejnicový design pro extra stabilitu Čtyři úhly nohou (umožňují špičky prutů natočit až ke hvězdám) Nové ''Double... Cam Levers'' zámky Dva upevňovací body pro ukotvení/zatížení stojanu Mosazné závity Nový gumový ''nárazník'', který chrání swinger před úderem do konstrukce stojanu Standardní délka nohou 33 cm a 25 cm Dostupné verze: na 3 pruty, na 4 pruty Taška součástí balení – Zahrnuje: Zip po celé délce, další úložné prostory pro XL nohy (možno dokoupit samostatně). Pouzdro je opatřeno i pásky na suchý zip pro upevnění Snag Ears
Navrženo v : Spojené království Délka : 92,5 - 150 cm Výška : 24,5 - 38 cm Série : Horizon Duo Pod Země původu : Čína

Produkt je výrobek značky Fox Fishing ,distribuovaný s EAN kódem 5055350263952.

Procházet zboží z kategorie Sport Fox Fishing, Outdoorové aktivity Fox Fishing, Rybaření Fox Fishing, Rybářské pruty – příslušenství Fox Fishing, Stojánky a držáky na pruty Fox Fishing.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 139,- Kč
2 831,- Kč
Detail
12 190,- Kč
Detail
1 290,- Kč
1 165,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Fox Fishing Horizon Duo Pod 3 Rod a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské pruty – příslušenství sleva, stojánky a držáky na pruty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fox Fishing a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fox Fishing najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fox Fishing Horizon Duo Pod 3 Rod
Právě si prohlížíte... - 16% sleva

4100,- Kč