Delphin Rodpod RPX 4 3 pruty Barva: BlackWay-černá

Delphin Rodpod  RPX 4 3 pruty Barva: BlackWay-černá
Delphin Rodpod  RPX 4 3 pruty Barva: BlackWay-černá
Delphin Rodpod  RPX 4 3 pruty Barva: BlackWay-černá
Delphin Rodpod  RPX 4 3 pruty Barva: BlackWay-černá
3 326 3 326 828
3 326,- Kč

Původní cena: 3 326,- Kč


Hodnocení:


Delphin Rodpod RPX 4 3 pruty Barva: BlackWay-černá z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské pruty – příslušenství, stojánky a držáky na pruty, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Azfishing a budete spokojení s dodaným Delphin Rodpod RPX 4 3 pruty Barva: BlackWay-černá .

Detailní informace

Nástupce legendárního modelu Delphin RPX-3 vás uchvátí od prvního momentu. Jeho dokonalý design ve stylu BlackWay je výsledkem skloubení technologie pískování a následné oxidace hliníkové konstrukce do efektního matného černého povrchu. Oproti předchůdci má přepracovaný spoj uchycení noh s tělem rodpodu. Masivní spojovací kus zabezpečuje až o 15% vyšší tuhost tohoto celku, což se výrazně podepisuje na enormně vysoké stabilitě za každých podmínek. Přesto se nám podařilo udržet nízkou hmotnost, kterou oceníte hlavně při transportu rodpodu. Bezchy...bně zpracované detaily a díly s vysokou přesností vyhotovení. To je rodpod Delphin RPX-4, který nabízí nečekanou variabilitu. V základním balení najdete hrazdy na 3 pruty, ale nabízíme vám možnost dokoupení setu hrazd pro 4 pruty. Délka stojanu se dá nastavit v rozmezí 84-138cm. Při použití dokoupitelných noh pro RPX-4 s rozmezím nastavení 70-140cm, je možné RPX-4 nastavit až do výšky více jak 130cm (náhradní nohy nejsou součástí balení, s použitím standardních noh je možné nastavit výšku maximálně na 80cm). Stojan je dodávaný v nepromokavém transportním pouzdře. Technické parametry:
Počet prutů: 3 (základní sada) Nastavení výšky stojanu: 60-140cm (50-80 cm) Nastavení délky stojanu: 84-138 cm Použitý materiál: hliník Transportní rozměry: 90x20x7cm Hmotnost: 2,6kg

Produkt je výrobek značky Delphin ,distribuovaný s EAN kódem 8586018455954.

Procházet zboží z kategorie Sport Delphin, Outdoorové aktivity Delphin, Rybaření Delphin, Rybářské pruty – příslušenství Delphin, Stojánky a držáky na pruty Delphin.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 3.05 kg
  • Stav zboží: Nové

Další velikosti a varianty


Podobné zboží značky a kategorie

1 486,- Kč
1 342,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Delphin Rodpod RPX 4 3 pruty Barva: BlackWay-černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské pruty – příslušenství sleva, stojánky a držáky na pruty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Delphin a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Delphin najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Delphin Rodpod RPX 4 3 pruty Barva: BlackWay-černá
Právě si prohlížíte...

3326,- Kč