Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Delphin Rodpod BRONX 2G STALX

Delphin Rodpod BRONX 2G STALX

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Delphin Rodpod BRONX 2G STALX z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské pruty – příslušenství, stojánky a držáky na pruty, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Delphin Rodpod BRONX 2G STALX .

Detailní informace

Rodpod Delphin BRONX 2G STALX je kompaktnější verze dobře známého rodpodu BRONX 2G. Proto jsme zachovali všechny jeho charakteristické designové prvky a vlastnosti, pro které je tak vyhledáván spoustou kaprařů. Rozměry verze STALX jsou přizpůsobeny stále populárnějšímu, minimalistickému stalkovému stylu, který umožňuje lov na obtížně dostupných místech.
Rodpod má výrazně zesílen&ea...cute; upínání hrázd, včetně zesílení celého klipového mechanismu. To zajistí výrazně vyšší životnost systému a zjednodušuje jeho ovládání. Pozornému oku určitě neujde, že celý mechanismus se nese v designu ploutve z našeho loga. BRONX 2G STALX je vyráběn v černém provedení a kvalita jeho zpracování výrazně převyšuje běžně dostupné rodpody z dané cenové kategorie. Mezi jeho přednosti patří hlavně velmi nízká hmotnost, stabilita a kompaktnost. Díky unikátnímu systému skládání se vejde do malého textilního pouzdra, které zabere cestou na ryby jen minimum místa ve vaší výbavě. Toto přenosné pouzdro je samozřejmě součástí základního balení. Celý rodpod je vyroben z hliníkových profilů, které jsou spojovány spojkami z velmi odolného ABS plastu. To zaručí dlouhou životnost a zároveň nízkou hmotnost BRONXu. Tento rodpod je důkazem, že kvalitní a plně funkční vybavení může být cenově velmi dostupné. K rodpodu lze jako dlouhé/náhradní nohy použít samostatně prodávané, univerzální rozsošky SimpleSTICK.
Technické parametry:
Počet prutů: 2 Nastavení výšky stojanu: 20-48 cm Nastavení délky stojanu: 60-85 cm Šířka hrázd: 25 cm Použitý materiál: hliník / ABS spojky Transportní rozměry: 62 x 16 x 8 cm Hmotnost: 1280 g
Země původu: Čína Navrženo v: Slovensko Výška: 20 - 48 cm Délka: 60 - 85 cm Materiál: Hliník Materiál: ABS Počet v balení (ks): 1 Série: BRONX 2G STALX Varianta: 2 Rod Pod Hmotnost: 1280 g Šířka: 25 cm Transportní rozměry: 62 x 16 x 8 cm

Produkt je výrobek značky Delphin ,distribuovaný s EAN kódem 8586018011907.

Procházet zboží z kategorie Sport Delphin, Outdoorové aktivity Delphin, Rybaření Delphin, Rybářské pruty – příslušenství Delphin, Stojánky a držáky na pruty Delphin.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Materiál: Aluminium/ABS
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Delphin Rodpod BRONX 2G STALX a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské pruty – příslušenství sleva, stojánky a držáky na pruty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Delphin a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Delphin najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Delphin Rodpod BRONX 2G STALX
Právě si prohlížíte...

1552,- Kč