Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sirui Traveler VC Stativ

Sirui Traveler VC Stativ

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sirui Traveler VC Stativ z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty, kamery a optika – příslušenství, stativy a monopody, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Sirui Traveler VC Stativ .

Detailní informace

Univerzální stativ pro fotografie a videoTi, kteří hledají kompaktní všestranný stativ, budou s modelem SIRUI Traveler VC spokojeni. Malý stativ se sklopnou hlavou videa a integrovaným monopodem nabízí vše, co fotograf potřebuje. Ať už v rušném městě, poznávání zajímavých zemí, na cestách nebo v domácím studiu, Traveler VA je spolehlivým společníkem pro fotografován...í a natáčení videí. A velikost balení 46,5 cm se změní na stativ velký až 171 cm.
Ze stativu udělejte monopodJedna noha stativu může být odstraněna a použita jako nezávislý monopod. Tato vlastnost udělá z Traveler VC stativ 2v1, který vás připraví na každou situaci. Pokud to nestačí, můžete monopod se středovým sloupkem dokonce prodloužit na neuvěřitelnou pracovní výšku 174,5 cm (s hlavou).
Pokud to upřednostňujete nízko, můžete také namontovat středový sloup vzhůru nohama. Váš fotoaparát nikdy nebyl blíže k zemi!
Stabilita a intuitivní ovládáníDíky protiskluzovým gumovým nožičkám a přiloženým kovovým hrotům stojí stativ bezpečně na jakémkoliv povrchu. Pro větší stabilitu je možné hák na břemeno na středním sloupku zatížit např. batoh. Pomocí otočných zámků (kroužkové zámky) je možné v krátkém čase uvolnit a zajistit 4 části nohou. Díky rukojetím z měkké pěnové gumy máte na stativu vždy bezpečné držení. V zimě slouží i jako ochrana před chladem.
Kompaktní velikost baleníDíky osvědčené funkci sklopení nohou o 180 ° je tento stativ SIRUI skutečným zázrakem kompaktnosti balení. Traveler VC má po zabalení pouze 46,5 cm. Kulová hlava je zcela uzavřena.
Včetně videohlavy kompatibilní s Arca SwissRotace je nekonečně variabilní a fixovatelnou. Hlava funguje hladce a dá se nastavit mimořádně přesně. Může se ovládat a vést intuitivně. Systém bezpečnostního zámku zabrání nechtěnému sesunutí vyměnitelné desky. Je kompatibilní se systémem Arca Swiss. Šířka podstavy: 48 mm Barva: Černá Kompatibilní s: Kamera Země původu: Čína Výška (mm): 1710.0 Nosnost: 3 kg Materiál: Uhlíkové vlákno Maximální výška: 1710 mm Minimální výška: 500 mm Počet nohou: 3 Balení obsahuje: Manuál Balení obsahuje: Pouzdro Balení obsahuje: Quick-Release Plate Typ: Stativ Hmotnost (g): 1840.0

Produkt je výrobek značky Sirui ,distribuovaný s EAN kódem 6952060012407.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Sirui, Fotoaparáty, kamery a optika – příslušenství Sirui, Stativy a monopody Sirui.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Materiál: Carbon Fibre
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sirui Traveler VC Stativ a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty, kamery a optika – příslušenství sleva, stativy a monopody sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sirui a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sirui najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sirui Traveler VC Stativ
Právě si prohlížíte...

6890,- Kč