Turistický stan Elixir 2 MSR®

Turistický stan Elixir 2 MSR®
10 690 10 690 88
10 690,- Kč

Původní cena: 10 690,- Kč


Hodnocení:


Turistický stan Elixir 2 MSR® z kategorie sport, outdoorové aktivity, kempování a turistika, stany, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Toparmyshop a budete spokojení s dodaným Turistický stan Elixir 2 MSR® .

Detailní informace

Odlehčené turistické stany řady MSR Elixir mají ve svých inovovaných variantách o cca 35 % větší předsíně a další prvky, o kterých si povíme dále a které například usnadňují stavbu stanu. Díky velkorysému půdorysu můžete uvnitř navíc položit i široké karimatky pro pohodlnější spaní.
Inovace na základě zkušenostíVýrobce společně s novou generací stanů Elixir přinesl i další inovace, a to na základě zkušeností získaných u předchozích modelů. Výhodou jsou například barevně odlišená poutka a pruty pro snadnější a intuitivnější stavbu. Fosfores...kující poutka zipů usnadňují orientaci v noci. A novinkou je i úložná síťová kapsa na mobil, doklady a další cennosti uvnitř stanu.
Možnost stavby bez vnitřního stanuTuristické stany řady MSR Elixir můžete postavit jako volně stojící tropiko bez vnitřního stanu (o čtvrtinu lehčí než standardní stan). Vchody tvaru D umožňují jednodušší vstup do stanu a výstup z něj. Díky koncepci vchodu je uvnitř stanu zachován maximální prostor pro spaní a současně je zajištěn dostatek skladovacího prostoru ve dvou předsíních.
Jednoduché větráníDíky síťovým oknům vnitřního stanu stan správně větrá a dostane se do něj dostatek čerstvého vzduchu, aniž by vás přitom museli otravovat komáři a další nepříjemný hmyz. Součástí balení stanu MSR Elixir je i podlážka.
Benefity, o kterých musíte vědět:turistický stan pro 2 osobystan určený pro třísezónní kempovánísnadná stavbabarevně odlišený systém prutů a očekvysoká odolnost vzhledem k nízké hmotnostivnitřní stan z odolného nylonutropiko – vodoodpudivé provedení, silikonový zátěr Durashielddvojitě prošitá poutkazesílené napínací bodysíťová okna vnitřního stanu pro lepší ventilaci a nižší kondenzaci vzduchusíťové kapsy/organizéry uvnitř stanuo 35 % větší předsíně než v předchozí generacidostatek prostoru i pro široké karimatkydva velké vchody tvaru Dvchody s odvodňovacími kanálky Stay-Dry proti průniku vody dovnitřsoučástí balení náhradní podlážkasamostatně stojící tropikoupínací oka na stan a tropikoobal na stan

Produkt je výrobek značky Msr®.

Procházet zboží z kategorie Sport Msr®, Outdoorové aktivity Msr®, Kempování a turistika Msr®, Stany Msr®.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Turistický stan Elixir 2 MSR® a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, kempování a turistika sleva, stany sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Msr® a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Msr® najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Turistický stan Elixir 2 MSR®
Právě si prohlížíte...

10690,- Kč