Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Stan Pinguin Campus 3 Duralu green

Stan Pinguin Campus 3 Duralu green
Stan Pinguin Campus 3 Duralu green
Stan Pinguin Campus 3 Duralu green
Stan Pinguin Campus 3 Duralu green

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Stan Pinguin Campus 3 Duralu green z kategorie sport, outdoorové aktivity, kempování a turistika, stany, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ceskyrajcom a budete spokojení s dodaným Stan Pinguin Campus 3 Duralu green .

Detailní informace

Prostorný stan s velkou variabilitou vchodů a rozměrnou předsíní.
Má výhodu malých stanů – snadnou a rychlou stavbu Lze postavit bez ložnice. Tropiko je vyrobeno z Polyesteru s polyuretanovým zátěrem, zaručujícím vodní sloupec o výšce 4 000mm. Švy a poutka jsou přelepeny speciální páskou. Poutka, která jsou našita na již zalepené švy, jsou taktéž ještě oboustranně přelepena. Podlážka je vyrobena z Nylonu s Polyuretanovým zátěrem, poskytujícím 10 000mm vodního sloupce. Pruty se skládají z Duralových (7001) segment...ů o průměru 9,5mm (hlavní pruty), 8,5mm (prut předsíňky) a 8 mm (výztuha nad vchodem do ložnice). Výška vnitřního/vnějšího stanu 135/140 cm. Pět větracích oken. Popis Stan je dvouplášťový a skládá se z vnitřního stanu a z vnějšího pláště – tropika. Vnitřní stan má půdorys tvaru obdélníku s jedním vchodem na jeho delší straně. Vnější stan má velkou předsíň, do které lze vcházet dvěma různými vchody.
Koncepce stanu Je založena na principu, kdy je prutová konstrukce navlečená v tunelech z perforovaného materiálu vně tropika. Tropiko a vnitřní stan (který je zavěšen pod tropikem) se po provléknutí prutů tunely staví současně. Výhoda tohoto způsobu je, že vnitřní stan lze z tropika odepnout a tropiko pak můžeme postavit samostatně a získáme tak jednoplášťový stan bez podlážky.
Větrání Je umístěno ve vrcholu kopule tropika. Stříšky větracích okének jsou tvarované tak, aby nebyly sklápěné větrem. Tím je zabráněno zatékání i při dešti se silným větrem.
Stavba stanu Pruty konstrukce prostrčíme děrovanými rukávy vně tropika a konce prutů zasuneme do mosazných oček na poutkách spodního okraje tropika. Pak sepneme spony na popruzích u země uvnitř stanu a tím se tropiko postaví. Vnitřní stan zapneme do poutek na vnitřní straně tropika. Postavený stan ukotvíme kolíky a šňůrami a dopneme plastovými sponami.

Produkt je výrobek značky Pinguin ,distribuovaný s EAN kódem 8592638145342.

Procházet zboží z kategorie Sport Pinguin, Outdoorové aktivity Pinguin, Kempování a turistika Pinguin, Stany Pinguin.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Stan Pinguin Campus 3 Duralu green a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, kempování a turistika sleva, stany sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Pinguin a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Pinguin najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Stan Pinguin Campus 3 Duralu green
Právě si prohlížíte...

7192,- Kč