Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

2 183,- Kč
Detail
3 173,- Kč
Detail

Sprchový set Grohe Grohtherm Perfect se sprchou Tempesta 210 / chrom

Sprchový set Grohe Grohtherm Perfect se sprchou Tempesta 210 / chrom
Sprchový set Grohe Grohtherm Perfect se sprchou Tempesta 210 / chrom
Sprchový set Grohe Grohtherm Perfect se sprchou Tempesta 210 / chrom
Sprchový set Grohe Grohtherm Perfect se sprchou Tempesta 210 / chrom

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sprchový set Grohe Grohtherm Perfect se sprchou Tempesta 210 / chrom z kategorie kutilství a řemeslo, vodoinstalace, instalatérské potřeby a součástky, sprchové armatury, sprchové hlavice, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným Sprchový set Grohe Grohtherm Perfect se sprchou Tempesta 210 / chrom .

Detailní informace

Sprchový set Grohe Grohtherm Perfect se sprchou Tempesta 210 / chrom Plný inovativních, špičkových technologií a výroba v Německu– tento sprchový set nabízí vše, co jste si od sprchy kdy slibovali. Skládá se z termostatické baterie Grohtherm se štíhlým, hranatým tvarem, univerzálního montážního podomítkového tělesa GROHE Rapido SmartBox, hlavové sprchy Tempesta 210 mm s 286 mm dlouhým ramenem a ruční sprchy Tempesta 100 mm s držákem a 1500 mm dlouhou hadicí Rotaflex TwistFree. Hlavová sprcha disponuje uvolňujícím sprchovým režimem Rain, zatímco... ruční sprcha vám nabídne výběr ze dvou možností – výkonného proudu Jet nebo jemného Rain. Hlavová sprcha je též vybavena technologií GROHE EcoJoy zaručující omezení průtoku na 9,5 l/min bez nutnosti přijímat jakýkoliv kompromis ve výkonu. Silikonový ochranný kroužek ShockProof, který obklopuje hlavici ruční sprchy, zabraňuje poškození sprchy v případě, že sprchu upustíte. Skvělé opatření zejména pro rodiny s dětmi. Technologie GROHE DreamSpray zajišťuje zcela vyvážený proud vody ze všech trysek. Systém SpeedClean zcela zabraňuje usazování vodního kamene.Konstrukce baterie je velmi kompaktní – tloušťka nástěnného panelu činí pouhých 10 mm a celkový přesah 43 mm. Součástí je také přepínač pro snadné přecházení mezi hlavovou a ruční sprchou. Průtok je možné snadno regulovat díky technologii GROHE AquaDimmer, která vám dovolí současně nasměrovat vodu tam, kam chcete, a nastavit objem tekoucí vody. Systém GROHE QuickFix s patentovaným uzamykacím mechanismem a krytými šrouby s těsněním činí instalaci rychlou a jednoduchou. Technologie GROHE TurboStat zabraňuje nepříjemným teplotním výkyvům. Obavy z popálení se stanou minulostí díky tlačítkové pojistce GROHE SafeStop, která zabraňuje nechtěnému nastavení teploty vyšší než 38 °C. Volitelná pojistka GROHE SafeStop Plus poté slouží jako přídavná úroveň zabezpečení na teplotní hranici 43 °C. Pevný, avšak zároveň atraktivní chromový povrch GROHE StarLight zaručuje, že bude celý set vypadat vždy skvěle. A nemějte obavy – toto řešení pro podomítkovou instalaci je 100% utěsněno a zabezpečeno proti úniku vody. Technické parametry GROHE Rapido SmartBox Hlavová sprcha Tempesta 210 9,5 l/min Sprchové rameno Rainshower 286 mm Ruční sprcha Tempesta 100 II  Sprchové odtokové rameno Rotaflex sprchová hadice 1500 mm 1/2" x 1/2" Hmotnost produktu 6 kg Obsah balení Sprchový set Grohe Grohtherm Perfect se sprchou Tempesta 210 / chrom Sada Grohtherm pro kompletní instalaci s přepínačem Aquadimmer GROHE Rapido SmartBox Hlavová sprcha Tempesta Sprchové rameno Rainshower Ruční sprcha Tempesta Sprchové odtokové rameno Rotaflex sprchová hadice

Produkt je výrobek značky Grohe ,distribuovaný s EAN kódem 4005176466076.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Grohe, Vodoinstalace Grohe, Instalatérské potřeby a součástky Grohe, Sprchové armatury Grohe, Sprchové hlavice Grohe.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 6 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

539,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Sprchový set Grohe Grohtherm Perfect se sprchou Tempesta 210 / chrom a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, vodoinstalace sleva, instalatérské potřeby a součástky sleva, sprchové armatury sleva, sprchové hlavice sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Grohe a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Grohe najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sprchový set Grohe Grohtherm Perfect se sprchou Tempesta 210 / chrom
Právě si prohlížíte...

14499,- Kč