Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sklokeramický sporák AEG CIB56481BW OBAL POŠKOZEN

Sklokeramický sporák AEG CIB56481BW OBAL POŠKOZEN
Sklokeramický sporák AEG CIB56481BW OBAL POŠKOZEN
Sklokeramický sporák AEG CIB56481BW OBAL POŠKOZEN
Sklokeramický sporák AEG CIB56481BW OBAL POŠKOZEN

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sklokeramický sporák AEG CIB56481BW OBAL POŠKOZEN z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, sporáky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Sklokeramický sporák AEG CIB56481BW OBAL POŠKOZEN .

Detailní informace

Důvod zařazení do bazarového zboží – výrobek má poškozený obal. Přesné nastavení Získejte plnou kontrolu nad vařením díky citlivé varné desce. Teplotu nastavíte přesně a rychle bez okolků. Mimo varnou zónu je deska na dotek chladná, což zaručí bezpečí. Ještě křupavější Pro ještě lahodnější a křupavější pokrmy stačí spustit funkci SteamBake. Tato funkce přidá na začátku pečení páru, která zajistí, že bude povrch jídla vlhký, díky čemuž se následně vytvoří křupavá kůrka. Oproti tomu vnitřek jídla zůstává měkký a vláčný. Tato funkce je ideální pro... přípravu pečiva či koláčů. Přístup k roštům Teleskopické výsuvy v troubě zajišťují bezpečný a pohodlný přístup k vašim pokrmům. Výsuvy si můžete nastavit na vámi zvolenou pečicí úroveň tak, jak vám to nejvíce vyhovuje. Zavařování s párou Využijte funkci páry a zavařujte pomocí páry výtečné kompoty i jiné pochutiny a vychutnávejte si je tak po celý rok. Při použití páry se zachovají všechny živiny jak v ovoci tak zelenině. Lepší výsledky Lepší rozvod tepla a těch nejlepších výsledků pečení dosáhnete díky 3 topným tělesům, které jsou ukryté v této multifunkční troubě.

Produkt je výrobek značky Neuvedeno ,distribuovaný s EAN kódem 2001003433428.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Neuvedeno, Kuchyně a jídelny Neuvedeno, Kuchyňské spotřebiče Neuvedeno, Sporáky Neuvedeno.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

13 990,- Kč
Detail
499,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Sklokeramický sporák AEG CIB56481BW OBAL POŠKOZEN a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, sporáky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Neuvedeno a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Neuvedeno najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sklokeramický sporák AEG CIB56481BW OBAL POŠKOZEN
Právě si prohlížíte...

16033,- Kč