Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kombinovaný sporák Gorenje GK5C41WF

Kombinovaný sporák Gorenje GK5C41WF
Kombinovaný sporák Gorenje GK5C41WF
Kombinovaný sporák Gorenje GK5C41WF
Kombinovaný sporák Gorenje GK5C41WF

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kombinovaný sporák Gorenje GK5C41WF z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, sporáky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Kombinovaný sporák Gorenje GK5C41WF .

Detailní informace

Příprava jako od profesionála Trouba sporáku svým oválným tvarem odkazuje na tradiční pece na dřevo. Je to nejen estetický prvek, ale samozřejmě i praktický. Kromě toho, že zaoblené kouty zvětšují vnitřní prostor, umožňují také ještě lepší cirkulaci vzduchu kolem pečeného jídla, díky čemuž jsou pokrmy zevnitř jemné a šťavnaté a zvenčí nádherně křupavé. Teplý vzduch se k jídlu lépe dostává také díky zapuštěným stěnám, které eliminují počet chladných míst způsobujících nerovnoměrné opékání. Příprava pokrmů je tak vždy na velmi vysoké úrovni, kter...ou vaše chuťové pohárky jistě ocení. Odolný interiér Kvalita smaltu je pro bezchybné a dlouhodobé fungování trouby naprosto klíčová. Povrch typu SilverMatte je vysoce odolný a pevný. Díky tomu, že je bez mikropórů, vydrží nápor těch nejvyšších teplot, mikrovlnám i páry. Trojitá vrstva nátěru zajišťuje důkladnou izolaci, takže bude vnitřek trouby vždy bezpečný a sterilní. Velký vnitřní prostor Díky velkému objemu 70 l je možné připravovat větší množství jídla najednou. Bez problému tak připravíte večeři pro rodinu i přátelé. Rychlý předehřev Trouba dosáhne teploty až 200 °C už za 6 minut, čímž ušetří 30 % času potřebného pro standardní předehřev. Ideální pro recepty, které vyžadují předehřátou troubu. Světelné a zvukové znamení vás upozorní, když trouba dosáhne požadované teploty.

Produkt je výrobek značky Gorenje ,distribuovaný s EAN kódem 3838782619687.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Gorenje, Kuchyně a jídelny Gorenje, Kuchyňské spotřebiče Gorenje, Sporáky Gorenje.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kombinovaný sporák Gorenje GK5C41WF a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, sporáky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gorenje a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gorenje najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kombinovaný sporák Gorenje GK5C41WF
Právě si prohlížíte...

8990,- Kč