Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kombinovaný sporák Amica SPA 19 EAX VADA VZHLEDU, ODĚRKY

Kombinovaný sporák Amica SPA 19 EAX VADA VZHLEDU, ODĚRKY
Kombinovaný sporák Amica SPA 19 EAX VADA VZHLEDU, ODĚRKY
Kombinovaný sporák Amica SPA 19 EAX VADA VZHLEDU, ODĚRKY
Kombinovaný sporák Amica SPA 19 EAX VADA VZHLEDU, ODĚRKY

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kombinovaný sporák Amica SPA 19 EAX VADA VZHLEDU, ODĚRKY z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, sporáky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Kombinovaný sporák Amica SPA 19 EAX VADA VZHLEDU, ODĚRKY .

Detailní informace

Důvod zařazení do bazarového zboží – výrobek má uvolněnou vrchní stranu sporáku. Kombinovaný sporák Amica SPA 19 EAX Super rychlý ohřev Využijte tuto funkci a již za 4 minuty mějte svou troubu předehřátou na 150 °C, což je v průměru o 20 % rychleji, než je považováno za standardní čas. Velký hořák Velký hořák poskytuje velkou varnou plochu o výkonu 2,8 kW. Nyní můžete využít i velké hrnce, díky kterým připravíte najednou i větší množství pokrmů. Bezpečnostní pojistky Pokud plamen zhasne v důsledku zalití hořáku nebo průvanu, automatická ochrana...uzavře přívod plynu. Je tak zamezeno nebezpečí jeho úniku do prostoru. Litinové rošty Robustní litinové rošty tvoří pevný základ, pro všechny těžké pekáče a hrnce, jsou velice odolné a snadno se udržují v čistotě. Lze je dokonce umýt v myčce. Elektrické zapalování Zapalování hořáku nikdy nebylo jednodušší. Stačí zmáčknout a následně otočit knoflík vybrané varné zóny a můžete začít vařit. Snadno čistitelný smalt Vnitřní prostor trouby disponuje speciální povrchovou úpravou, díky které se tuk nepřichytává ke stěnám. Oceníte to zejména při čištění trouby. Recepty na dveřích Veškeré informace o typu připravovaného pokrmu, teplotě, úrovni roštu nebo času pečení máte vždy po ruce. TA programátor Je to funkce, s jejíž pomocí budete mít vše dokonale pod kontrolou – aktuální nastavení trouby nebo akustický alarm, který vás upozorní na konec doběhnutého programu.

Produkt je výrobek značky Neuvedeno ,distribuovaný s EAN kódem 2001003463432.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Neuvedeno, Kuchyně a jídelny Neuvedeno, Kuchyňské spotřebiče Neuvedeno, Sporáky Neuvedeno.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

9 990,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Kombinovaný sporák Amica SPA 19 EAX VADA VZHLEDU, ODĚRKY a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, sporáky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Neuvedeno a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Neuvedeno najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kombinovaný sporák Amica SPA 19 EAX VADA VZHLEDU, ODĚRKY
Právě si prohlížíte...

6595,- Kč