Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Indukční sporák Gorenje EIT5355WPG POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ

Indukční sporák Gorenje EIT5355WPG POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ
Indukční sporák Gorenje EIT5355WPG POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ
Indukční sporák Gorenje EIT5355WPG POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ
Indukční sporák Gorenje EIT5355WPG POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Indukční sporák Gorenje EIT5355WPG POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, sporáky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Indukční sporák Gorenje EIT5355WPG POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ .

Detailní informace

Důvod zařazení do bazarového zboží – výrobek byl použit. Indukční sporák Gorenje EIT5355WPG Indukční sporák Gorenje EIT5355WPG se stane nedílnou součástí vaší kuchyně. Svou energetickou třídou se řadí do kategorie A, která vám ušetří finance. Nabízí 4 indukční plotýnky, které mají různé výkonnostní stupně. Samotná trouba je vybavena množstvím funkcí, které napomáhají připravit pokrmy s dokonalou chutí. Indukce Indukční varné desky poskytují rychlé zahřátí varné zóny, díky čemuž poskytují úspornější provoz. Dále zahřívají pouze samotné dno hrnce..., přičemž ostatní povrchy zůstávají na dotek chladné. Teplota je nastavena ve chvíli, kdy jediným dotekem zvolíme její intenzitu. Víceúrovňové pečení Díky speciální kombinaci MultiAir a HomeMade tvoru trouby je možné zcela bez problémů připravovat v troubě 4 plechy najednou. Horký vzduch je distribuován rovnoměrně do všech koutů spotřebiče a nedochází k žádnému promíchání chutí. AquaClean Funkce AquaClean se během pár minut postará o dokonalé vyčištění trouby. Stačí nalít půl litru vody do pekáče a počkat, co dokáže AquaClean. Po dokončení cyklu stačí nečistoty a mastnotu jednoduše setřít vlhkým hadrem a je hotovo. GentleClose Trouba je opatřena tichým zavíráním dvířek. Stačí jemný dotek a dveře se dovřou bezhlučně a jemně. Nebude tak docházet k opotřebení a ničení materiálů. Velký prostor Celkový objem trouby je 70 l, které poskytují dostatečný prostor pro přípravu většího množství jídla. Proud vzduchu je optimalizovaný, aby byl schopný bez problémů upéct i velké kusy masa, jako je například krůta. BridgeZone Indukční deska má schopnost spojit dvě plotýnky do jedné, díky čemuž budete moci připravovat pokrmy na velkých hrncích a pánvích. Zóny se spojí pomocí jediného stisku. PerfectGrill Nejlepšího možného výsledku dosáhnete kombinací velkého a malého grilovacího tělesa. Umístění topných těles umožňuje optimální distribuci tepla, které se postará o vždy dokonale křupavou krustu a šťavnatý vnitřek přesně podle vašich představ. Rychlý předehřev Během 6 minut je trouba schopná dosáhnout až 200 °C, čímž se ušetří až 30 % času. Je ideální ve chvíli, kdy připravujete recept, který vyžaduje předehřátou troubu. Ve chvíli, kdy dosáhne požadované teploty, budete upozorněni světelným i zvukovým znamením. Dětský zámek Dětský zámek se hodí do každé domácnosti s dětmi, které rády objevují svět kolem sebe a mohly by nedopatřením zapnout troubu nebo varnou desku. PowerBoost Funkce PowerBoost se postará o rychlé přivedení tekutiny k varu. Dva litry vody budou vřít již po 5 minutách, což dokonale šetří váš čas, zvyšuje efektivitu přípravy jídel a šetří energií.

Produkt je výrobek značky Gorenje ,distribuovaný s EAN kódem 2001003308788.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Gorenje, Kuchyně a jídelny Gorenje, Kuchyňské spotřebiče Gorenje, Sporáky Gorenje.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

13 990,- Kč
Detail
9 990,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Indukční sporák Gorenje EIT5355WPG POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, sporáky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gorenje a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gorenje najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Indukční sporák Gorenje EIT5355WPG POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ
Právě si prohlížíte...

12440,- Kč