Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pánské funkční triko s dlouhým rukávem Ortovox 185 Rock'n'Wool Long Sleeve Grey blend S

Pánské funkční triko s dlouhým rukávem Ortovox 185 Rock'n'Wool Long Sleeve Grey blend S
Pánské funkční triko s dlouhým rukávem Ortovox 185 Rock'n'Wool Long Sleeve Grey blend S
Pánské funkční triko s dlouhým rukávem Ortovox 185 Rock'n'Wool Long Sleeve Grey blend S
Pánské funkční triko s dlouhým rukávem Ortovox 185 Rock'n'Wool Long Sleeve Grey blend S

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pánské funkční triko s dlouhým rukávem Ortovox 185 Rock'n'Wool Long Sleeve Grey blend S z kategorie oblečení a móda, oblečení, spodní prádlo a ponožky, spodní trička, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ceskyrajcom a budete spokojení s dodaným Pánské funkční triko s dlouhým rukávem Ortovox 185 Rock'n'Wool Long Sleeve Grey blend S .

Detailní informace

185 Rock'n'Wool LSOriginální design! Kolekce ROCK‘N’WOOL spodního prádla značky ORTOVOX přináší moderní design, který tě bude bavit. Vše vyrobené z té nejjemnější tasmánské 100% Merino vlny plošné hmotnosti 185 g/m2, která je vždy dobrou volbou v zimě nebo během chladných dnů v létě. Funkční vlněné spodní prádlo ROCK‘N’WOOL je perfekt...ní první vrstvou při všech sportovních aktivitách. Užij si maximální komfort a moderní design!
Velmi jemná vlna s průměrem vláken 18 mikronů.Ta nejkvalitnější 100% tasmánská Merino vlna.Nedráždí kůži a je velmi pohodlná pro celodenní nošení.Neutralizuje pachy při pocení.Skvěle odvádí pot.Skvělé termoregulační vlastnosti.Jednoduché na údržbu.Dlouhá životnost díky zanedbatelné degradaci vlny.Originální designZajímavé a originální barvy překládané proužky inspirovanými vzhledem žuly (tento zajímavý design vznikl propletením dvou různobarevných vláken, které na pohled vypadají jako různorodé krystaly žulových kamenů). Střídají se tedy barevné proužky a proužky s motivem žuly. Kromě toho je na každém kousku oblečení vkusně umístěn panel v hlavní barvě který tomu dodává ještě stylovější vzhled. 
Maximální komfortSpodní prádlo ROCK‘N’WOOL je z té nejkvalitnější 100% Merino vlny, díky čemu je velmi komfortní, teplé, skvěle odvádí vlhkost a neutralizuje pachy. Moderní design a volný střih zabezpečí, že se v něm neztratíš ani v apres ski baru.
Nejkvalitnější Merino vlnaORTOVOX na veškeré spodní prádlo používá pouze tu nejkvalitnější Merino vlnu z Tasmánie. Merino vlna je materiál, který časem degraduje jen zanedbatelně a své funkční vlastnosti si zachovává po mnoho let. Délka všech použitých vláken je minimálně 6 cm, což není při výrobě vlněného prádla standardem. Čím delší vlákna, tím pevnější příze lze získat, které zamezují vzniku dírek při opotřebení materiálu. Kvalita vláken se určuje především jeho délkou, jemností a stejným průměrem jednotlivých vláken.
ORTOVOX má také náročná kritéria na samotný chov ovcí, který výrazně ovlivňuje kvalitu jejích vlny. Aby byla splněna, ORTOVOX kupuje vlnu pouze z několika vybraných farem, které podléhají pravidelné kontrole. ORTOVOX kontroluje 64 různých kritérií kvality, které musí každá farma splňovat. Díky tomu je vlna použitá v prádle ORTOVOX pouze té nejvyšší kvality.
Vlna je velmi komfortní.Neutralizuje zápach (má antibakteriální účinek).Má velký termoregulační rozsah.Absorbuje vlhkost do své vnitřní struktury a na povrchu zůstává suchá.Nenáročná údržba.Příjemná na dotek.Má dlouhou životnost.Tasmánský ostrovTasmánie je ostrov na jih od Austrálie a je vzdálen pouhých 2.500 km od Antarktidy. Podnebí je chladné s bohatými srážkami a s výživnou pastvou pro ovce. Ostrov je přísně střežený proti nemocem ovcí. Díky tomu je Tasmánie nejvhodnější lokalita na zemi pro chov Merino ovcí a už více než 150 let se tu produkuje ta nejkvalitnější vlna na světě.
Nekompromisní dvou

Produkt je výrobek značky Ortovox ,distribuovaný s EAN kódem 4251877727842.

Procházet zboží z kategorie Oblečení a móda Ortovox, Oblečení Ortovox, Spodní prádlo a ponožky Ortovox, Spodní trička Ortovox.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Ortovox Termoprádlo 120 Comp Light W Black Raven L

Velikost L / Black / Virgin Wool (Merino) Polyamide / Pro ženy / Ortovox
1 690,- Kč
Detail
10 590,- Kč
9 890,- Kč
Detail

Ortovox 120 Tec Lafatscher Topo T-Shirt W Mountain Rose L

Velikost L / Violet / Virgin Wool (Merino) Polyamide / Pro ženy / Ortovox
1 890,- Kč
Detail

Ortovox 120 Tec T-Shirt W Heritage Blue M

Velikost M / Blue / Virgin Wool (Merino) Polyamide / Pro ženy / Ortovox
1 833,- Kč
Detail

Ortovox Trace 25 Green Isar

Green / Polyamide / Pro muže / Ortovox
2 290,- Kč
2 190,- Kč
Detail

Ortovox Westalpen Softshell Jacket M Heritage Blue S Outdorová bunda

Velikost S / Blue / Elastane Wool Polyamide / Pro muže / Ortovox
8 390,- Kč
Detail

Ortovox Trad 26 S Black Raven 26 L

Black / Polyamide Recycled Polyamide / Pro ženy / Ortovox
3 390,- Kč
Detail

Ortovox 3L Deep Shell Jacket W Dark Wine S

Velikost S / Bordeaux / Polyamide / Pro ženy / Ortovox
10 590,- Kč
Detail

Ortovox Berrino Hooded Jacket W Ice Waterfall L Outdorová bunda

Velikost L / Blue / Elastane Merino Wool Polyamide / Pro ženy / Ortovox
6 190,- Kč
Detail

Ortovox Peak 45 Dirty Daisy

Yellow / Polyamide Recycled Polyamide / Pro muže / Ortovox
5 890,- Kč
5 390,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Pánské funkční triko s dlouhým rukávem Ortovox 185 Rock'n'Wool Long Sleeve Grey blend S a další podobné zlevněné zboží z kategorie oblečení a móda sleva, oblečení sleva, spodní prádlo a ponožky sleva, spodní trička sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ortovox a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ortovox najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pánské funkční triko s dlouhým rukávem Ortovox 185 Rock'n'Wool Long Sleeve Grey blend S
Právě si prohlížíte...

3028,- Kč