Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pánské dvouvrstvé vlněné tričko Devold Duo Active Man Shirt černá L

Pánské dvouvrstvé vlněné tričko Devold Duo Active Man Shirt černá L
Pánské dvouvrstvé vlněné tričko Devold Duo Active Man Shirt černá L
Pánské dvouvrstvé vlněné tričko Devold Duo Active Man Shirt černá L
Pánské dvouvrstvé vlněné tričko Devold Duo Active Man Shirt černá L

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pánské dvouvrstvé vlněné tričko Devold Duo Active Man Shirt černá L z kategorie oblečení a móda, oblečení, spodní prádlo a ponožky, spodní trička, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ceskyrajcom a budete spokojení s dodaným Pánské dvouvrstvé vlněné tričko Devold Duo Active Man Shirt černá L .

Detailní informace

Absolutně dokonalá dvouvrstvá konstrukce do chladného počasí. Maximální sportovní výkony bez zápachu v naprostém suchu a pohodlí. Opravdu chytře a stylově navržený materiál pro náročné sportovce.
Jde o dvouvrstvý materiál, kde vnitřní vrstva z vlákna 100 % ThermoLite rychle odvádí vlhkost od těla do vnější vrstvy, navíc pro osoby s citlivější pokožkou na merino... je Thermolite příjemnější na dotek. Vnější vrstva je z 80 % tvořena čistou merino vlnou a z 20 % polyamidem. Toto vlákno vám poskytne vysokou tepelnou izolaci a zaručí, že zůstanete v teple, i když trochu zmoknete nebo se extrémně zapotíte. Vrstvy jsou spojeny bodovým způsobem každých několik milimetrů. Ideální kombinace vláken, kdy vnitřní vrstva odvede vlhkost od těla do vrstvy vnější, kde se z jejího povrchu odpaří. Toto tričko zkrátka skvěle izoluje a vy tak pocítíte stálé příjemné teplo.
Střih je anatomický a výborně padne každé postavě. Raglánové rukávy a ploché švy zajistí ohromný komfort bez otlaků na kůži. Zdvojená manžeta na rukávech dodá na tvarové stálosti a dává větší ochranu proti mechanickému poškození. Prodloužená záda umožňují hluboký předklon bez odhalení beder a křížové oblasti.
Termoprádlo Devold Duo Active je vhodné pro všechny horské aktivity od podzimu do jara. Skvělé na turistiku, snowboarding, skialpinismus, klasické sjezdové lyžování, běžky a podzimní či jarní běh i cyklistiku jako jediná vrstva.  
NEJLEPŠÍ PŘÍRODNÍ KVALITA Z NORSKA PRO CHLAPY ploché švy a raglánové rukávy – eliminují odírání pokožky ideální tričko jako první a jediná vrstva i jako základní vrstva pro případ dalšího vrstvení prodloužený zadní díl – chrání bedra proti prochladnutí, nevyhrnuje se zdvojený materiál na manžetách – větší tvarová stálost, odolnost proti mechanickému poškození panely na bocích – maximální volnost pohybu. díky své dvojité pletenině vyniká perfektním odvodem vlhkosti a vysokou tepelnou izolací Kvalitu a spolehlivost už za Vás ověřili světoví expedičníci a objevitelé, sportovci, pracovníci horských chat a různé organizace jako např. Horská služba.  Vlna se netaví ani nehoří a poskytuje přirozeně vysokou ochranu proti škodlivému UV záření. Devold nezapáchá, ani když se v něm několikrát zpotíte, protože vlna brání rozmnožování bakterií. Termoprádlo aktivně reguluje vaši tepelnou pohodu – v zimě hřeje, v horku chladí. Merino prádlo Devold je díky speciálnímu zpracování lehčí a příjemnější na nošení oproti ostatním materiálům Devold Vás dokáže obléknout na jakoukoliv aktivitu a do jakýchkoliv podmínek. ideální tričko pro případ dalšího vrstvení 80% přírodní merino vlna - hřeje, i když je vlhká Všichni jistě ocení snadnou údržbu BEZ NUTNOSTI ŽEHLENÍ a možnost PRÁT TRIČKO V PRAČCE a SUŠIT V SUŠIČCE.   CERTIFIKÁTY Značka Devold splňuje přísná kritéria mezinárodního testovacího a certifikačního systému pro textilie – Oeko Tex Standard 100. To znamená, že všechny produkty jsou vyráběny pouze ze zdravotně nezávadn&

Produkt je výrobek značky Devold ,distribuovaný s EAN kódem 7028567211250.

Procházet zboží z kategorie Oblečení a móda Devold, Oblečení Devold, Spodní prádlo a ponožky Devold, Spodní trička Devold.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Devold Expedition Merino 235 Longs Woman Black XL Termoprádlo

Velikost XL / Black / Merino Wool Polyamide / Pro ženy / Devold
2 090,- Kč
Detail

Devold Termoprádlo Expedition Merino 235 Shirt Woman Black XL

Velikost XL / Black / Polyamide Merino Wool / Pro ženy / Devold
1 759,- Kč
Detail

Devold Termoprádlo Duo Active Merino 210 Longs Man Black 2XL

Velikost 2XL / Black / Polyamide Merino Wool / Pro muže / Devold
1 387,- Kč
Detail

Devold Termoprádlo Duo Active Merino 210 Zip Neck Woman Black L

Velikost L / Black / Polyamide Merino Wool / Pro ženy / Devold
1 545,- Kč
Detail

Devold Multi Merino Medium Sock Grey Melange 35-37 Ponožky

Velikost 35-37 / Grey / Polyamide Elastane Merino Wool / Devold
441,- Kč
Detail

Devold Straumane Merino 150 Tee Man Brick Melange 2XL

Velikost 2XL / Red / Merino Wool / Pro muže / Devold
1 640,- Kč
Detail

Devold Termoprádlo Duo Active Merino 205 Shirt Man Flood/Arrowwood S

Velikost S / Blue Yellow / Merino Wool Polyamide / Pro muže / Devold
1 990,- Kč
Detail

Devold Termoprádlo Expedition Merino 235 Shirt Woman Beauty/Coral L

Velikost L / Orange / Polyamide Merino Wool / Pro ženy / Devold
2 490,- Kč
Detail

Devold Termoprádlo Outdoor Wool Set Man Ink L

Velikost L / Blue / Merino Wool / Pro muže / Devold
3 290,- Kč
Detail
1 890,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Pánské dvouvrstvé vlněné tričko Devold Duo Active Man Shirt černá L a další podobné zlevněné zboží z kategorie oblečení a móda sleva, oblečení sleva, spodní prádlo a ponožky sleva, spodní trička sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Devold a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Devold najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pánské dvouvrstvé vlněné tričko Devold Duo Active Man Shirt černá L
Právě si prohlížíte...

1728,- Kč