Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Třísezónní spacák Pinguin Topas blue 185cm Pravý

Třísezónní spacák Pinguin Topas blue 185cm Pravý
Třísezónní spacák Pinguin Topas blue 185cm Pravý
Třísezónní spacák Pinguin Topas blue 185cm Pravý
Třísezónní spacák Pinguin Topas blue 185cm Pravý

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Třísezónní spacák Pinguin Topas blue 185cm Pravý z kategorie sport, outdoorové aktivity, kempování a turistika, spací pytle, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ceskyrajcom a budete spokojení s dodaným Třísezónní spacák Pinguin Topas blue 185cm Pravý .

Detailní informace

Spolehlivý přítel, který vás nezradí. Topas bude skvělou volbou pro všechny, kteří spí v přírodě rádi a často, pro ty, kterým nevadí když v noci zaprší a nezaleknou se nepříznivé předpovědi počasí. Třísezonní spacák s teplotním komfortem kolem -7°C jej totiž budete moci používat po většinu roku a se sbalitelností, která by se již dala srovnávat s vlastnostmi péřové náplně, umocněné ještě standardně dodávaným kompresním vakem, se skvěle vejde do vašeho batohu. Navíc je ve srovnání s peřím hypoalergenní a voda mu absolutně nevadí. Clima Control S...hield Technologie ClimaControl Shield (CCS) poskytuje vyváženou svrchní tkaninu, zabraňuje úniku teplého vzduchu zevnitř a současně zajišťuje přiměřenou prodyšnost. Optimalizuje poměr mezi větruodolností pro udržení tepla a odvětrání vnitřní vlhkosti pro zabránění kondenzace. Kombinace těchto vlastností zajišťuje uživatelský komfort a příznivé vnitřní klima spacího pytle. Vodoodpudivá úprava poskytuje dostatečnou ochranu proti nepříznivým povětrnostním vlivům. Tkanina s úpravou Clima Control Shield je lehká, sbalitelná a měkká na dotek. Aby nebyla zima. Protože víme, že pro spánek je zima nepřítelem číslo jedna, bojujeme proti ní všemi možnými prostředky. Zip je samozřejmě oboustranný a lze jej zapínat jak zevnitř tak i z venčí.Navíc je z vnitřní strany opatřen légou, která účinně zabraňuje tomu, aby skrze něj profukoval vzduch. Ta je navíc vycpaná, takže případné nalehnutí na zip by nevzbudilo ani princeznu na hrášku. Hned za otvorem pro hlavu je ramenní límec. Ten po stažení velice dobře zadržuje teplo uvnitř spacáku a zároveň zabraňuje tomu, aby do něj uživatel nadýchal páru z úst. Bude se to zdát jako banalita, ale koho z nás by napadlo nosit do přírody kolíčky na prádlo? Proto jsme naše spacáky vybavili dvěma poutky pro snadnější zavěšení a rychlejší sušení. Jednotlivci i páry. Díky umístění zipu na levé nebo pravé straně je možné spojit dohromady nejen dva Topasy, ale také Topas sMicrou nebo Spiritem, což jistě ocení především zamilované páry. Tato funkcionalita navíc výrazně zvyšuje tepelný komfort Upozornění: Vzhledem k rozdílné délce zipů varianty 175cm lze spojovat pouze velikosti 175 mezi sebou a nebo 185 - 195 mezi sebou a navzájem. Dvouvrstvá šindelová termoizolace BHB Micro (2x100g/m2) Zde je izolační rouno našito tak, že je jedna vrstva, stejně jako u dvouvrstvé izolace, přišita ke svrchní látce, ale druhá vrstva je nařezána na šindele, které jsou přišity jednou stranou ke vnitřní látce a druhou stranou zase ke svrchní. Díky této technologii jsou cca na polovině povrchu spacáku tři překrývající se vrstvy izolace a na zbylé polovině jsou dvě. Dalo by se říci, že je to takový mezistupeň mezi dvouvrstvou a třívrstvou izolací, což vytváří z Topasu ideální třísezonní spacák využitelný od jara až do podzimu.

Produkt je výrobek značky Pinguin ,distribuovaný s EAN kódem 8592638231250.

Procházet zboží z kategorie Sport Pinguin, Outdoorové aktivity Pinguin, Kempování a turistika Pinguin, Spací pytle Pinguin.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Ortovox Bivy Single

Velikost For 1 Person / Orange / Ortovox
1 490,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Třísezónní spacák Pinguin Topas blue 185cm Pravý a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, kempování a turistika sleva, spací pytle sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Pinguin a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Pinguin najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Třísezónní spacák Pinguin Topas blue 185cm Pravý
Právě si prohlížíte...

2630,- Kč