Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Spací pytel FERRINO Lightech SM 1100 Lady

Spací pytel FERRINO Lightech SM 1100 Lady
Spací pytel FERRINO Lightech SM 1100 Lady
Spací pytel FERRINO Lightech SM 1100 Lady
Spací pytel FERRINO Lightech SM 1100 Lady

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Spací pytel FERRINO Lightech SM 1100 Lady z kategorie sport, outdoorové aktivity, kempování a turistika, spací pytle, se slevou kupte přes Chci.cz.

In Sport LineZískejte tento produkt se slevou z obchodu In Sport Line a budete spokojení s dodaným Spací pytel FERRINO Lightech SM 1100 Lady .

Detailní informace

Dámský spací pytel s minimálními přepravními rozměry a hmotností. Vysoce hřejivá výplň i ve vlhkých podmínkách.. Spací pytel FERRINO Lightech SM 1100 Lady je určen speciálně pro ženy. Se svým mumiovým tvarem a výplní z tenkých dutých vláken H. T. F. Compact® je ideální pro použití i v extrémních teplotních podmínkách v rozmezí od +18 °C až do -20 °C. Zbytečnému úniku tepla zabraňuje anatomicky tvarovaná zateplená kapuce a léga zipu. Unikátní "One Touch" systém umožňuje zatáhnout kapuci i zip snadno jednou rukou.
Spací pytel je dále vybaven... zipy, které jsou obšité pevnou vložkou, aby nedocházelo k zadrhávání jezdce o okolní materiál. Konstrukce "Shingle" efektivně rozkládá výplň, což zvyšuje tepelný výkon bez potřeby přidávání další výplně. Spací pytel FERRINO Lightech SM 1100 Lady ocení každý, kdo šetří váhou a prostorem, ale zároveň si nechce odepírat pohodlí na cestách. Tento lehký spacák je vybaven syntetickou náplní a tak vyniká svými perfektními tepelnými a odvětrávacími vlastnostmi. Díky jeho skvělým vlastnostem bude parádním parťákem na cesty v přírodě. Technický popis:
mumiový tvar
efektivní odvětrávání
anatomicky zateplená kapuce
kompresní obal
zateplené légy zipu
"One Touch" systém regulace kapuce a límce
vnější materiál: 300T Ripstop Polyester
vnitřní materiál: 100% Polyester
hmotnost: 550 g 
teplotní komfort: +18°C
limit pro ženu: +2°C 
limit pro muže: -3°C
extrémní teplota: -20°C
rozměry rozloženého spacáku: 200 x 75 x 50 cm
rozměry sbaleného spacáku: 18 x 37 cm

Produkt je výrobek značky Ferrino ,distribuovaný s EAN kódem 8014044968365.

Procházet zboží z kategorie Sport Ferrino, Outdoorové aktivity Ferrino, Kempování a turistika Ferrino, Spací pytle Ferrino.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Spací pytel FERRINO Lightech SM 1100 Lady a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, kempování a turistika sleva, spací pytle sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ferrino a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ferrino najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Spací pytel FERRINO Lightech SM 1100 Lady
Právě si prohlížíte...

3390,- Kč