Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Spacák Warmpeace VIKING 1200 170 cm yellow/grey/black levý

Spacák Warmpeace VIKING 1200 170 cm yellow/grey/black levý
Spacák Warmpeace VIKING 1200 170 cm yellow/grey/black levý
Spacák Warmpeace VIKING 1200 170 cm yellow/grey/black levý
Spacák Warmpeace VIKING 1200 170 cm yellow/grey/black levý

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Spacák Warmpeace VIKING 1200 170 cm yellow/grey/black levý z kategorie sport, outdoorové aktivity, kempování a turistika, spací pytle, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ceskyrajcom a budete spokojení s dodaným Spacák Warmpeace VIKING 1200 170 cm yellow/grey/black levý .

Detailní informace

VIKING 1200 je zaměřen na použití v chladném období, je to však stále spacák univerzální, který hmotnostně a objemem po sbalení odpovídá parametrům spacích pytlů na 3 sezony. Kapuce Vikinga 1200 je oproti lehčím variantám uzavřenější a celková konstrukce včetně výšky komor počítá s tím, že spacák bude čelit spíše zimním podmínkám. Spacáky Viking mají dělené stahování kapuce kombinované plochou šňůrou v hlavové části a kulatou šňůrou vepředu. Což umožňuje ideální nastavení každé části zvlášť a to i po tmě po hmatu.
Hlavní přednosti:
Z...drhovadlo YKK se dvěma protisměrnými běžci v bočním švu na levé nebo pravé straně, umožňující případné spojení dvou spacích pytlů dohromady Komorová konstrukce typu Z Uzavřená kapuce s děleným stahováním Zateplovací límec Vnitřní kapsička Skladovací obal a kompresní obal vel. XL Všechny spací pytle Viking ve standardní šíří mají v nohou 50 cm a v oblasti ramen 80 cm. Pro uživatele, kteří potřebují prostornější spací pytel je připravena verze WIDE, u niž je obvod spacáku v daných rozměrech rozšířen o 20 cm. Péřová náplň:
Peří je osvědčený přírodní izolační materiál. Při správné údržbě a ošetřování poskytuje svým uživatelům maximální tepelný komfort spojený s nízkou hmotností, vysokou spolehlivostí a dlouhou životností spacáku. Maximálního “loftu" dosahují náplně s vysokým procentem prachového peří ve spojení s lehkými a jemnými materiály, které neomezují loft svojí gramáží. Kvalitu péřové náplně určuje nejen množství prachového peří ve směsi (údaje 90/10, 80/20 nebo 70/30), ale i jejich celková pružnost a rozpí-navost (tj. schopnost zaujmout maximální objem a loft). Tato “plnivost" (angl. "Fill power") je mezinárodně uznávanou veličinou a je testována systémem IDBF ve speciálních laboratořích.
Komorový systém "Z":
„Z“ komory překrývají jedna druhou. Tato konstrukce udržuje velmi dobře teplý vzduch uvnitř spacáku a je využívána většinou spacích pytlů WARMPEACE.
Materiál:
LOFT NYLON DWR
Nově odlehčený polyamid s gramáží 38 g/m2, větruvzdorný, vodoodpudivý a odolný proti pronikání částeček izolační náplně. Mikrostruktura tkaniny má výbornou prodyšnost, takže zabraňuje srážení vodních par uvnitř spacího pytle. Úprava DWR (Durable water repelent) garantuje materiálu základní vodoodpudivost s parametrem 1250 mm vodního sloupce. Loft Nylon se používá na novou generaci spacích pytlů VIKING.

Produkt je výrobek značky Warmpeace ,distribuovaný s EAN kódem 8591037071481.

Procházet zboží z kategorie Sport Warmpeace, Outdoorové aktivity Warmpeace, Kempování a turistika Warmpeace, Spací pytle Warmpeace.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Spacák Warmpeace VIKING 1200 170 cm yellow/grey/black levý a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, kempování a turistika sleva, spací pytle sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Warmpeace a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Warmpeace najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Spacák Warmpeace VIKING 1200 170 cm yellow/grey/black levý
Právě si prohlížíte...

7921,- Kč