Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Spacák Therm-a-Rest Questar -18°C 215 cm balsam

Spacák Therm-a-Rest Questar -18°C 215 cm balsam
Spacák Therm-a-Rest Questar -18°C 215 cm balsam
Spacák Therm-a-Rest Questar -18°C 215 cm balsam
Spacák Therm-a-Rest Questar -18°C 215 cm balsam

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Spacák Therm-a-Rest Questar -18°C 215 cm balsam z kategorie sport, outdoorové aktivity, kempování a turistika, spací pytle, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ceskyrajcom a budete spokojení s dodaným Spacák Therm-a-Rest Questar -18°C 215 cm balsam .

Detailní informace

Pokud potřebujete komfortní péřový spací pytel pro náročné zimní podmínky. Odnímatelné strečové popruhy na uchycení spacího pytle ke karimatce, zajišťují teplo tam, kde ho nejvíce potřebujete. Konstrukce spacáku je přizpůsobena zimním podmínkám, poskytuje prostor pro otáčení a zároveň I potřebné teplo. Spací pytel je naplněn impregnovaným peřím, vnější materiál s voděodolnou úpravou DWR. Vyrábí se ve třech velikostech a je navržen tak, aby vyhovoval jak mužům, tak ženám. Součást balení je kompresní a skladovací vak.  
Hlavní před...nosti:
650 fill Nikwax Hydrophobic Down: impregnované peří absorbuje o 90% méně vody a schne 3krát rychleji než neupravené Teplo a prostor: dostatek prostoru pro spánek i na boku nebo pro otáčení, dostatečné teplo pro zimní podmínky. SynergyLink Connectors: odnímatelné elastické popruhy pro přichycení spacího pytle ke karimatce Zónová izolace: maximalizuje teplo a šetří váhu = vice peří tam, kde je to nejvíce potřeba Komorová konstrukce: komorová konstrukce šití zamezuje přesunům peří po spacáku, minimalizuje chladná místa a umožňuje praní a snadnou údržbu Ergonomicky tvarovaný prostor pro nohy: rychle zahřeje studené nohy Spací pytle a deky jsou konstruovány tak, aby se daly vrstvit pro větší teplo Certifikovaní výrobci peří: peří je výhradně z certifikovaných chovů, u kterých je garantováno  lidské zacházení se zvířaty Doplňkové informace připínací límec, který zabraňuje úniku tepla, vnitřní kapsa na zip a vnější kapsa na zip, tvar mumie dokonale kopíruje lidskou postavu, anatomicky tvarovaná kapuce se stahováním, zabraňující úniku tepla, obousměrný zip se dvěma jezdci a vnitřní ochranou légou Balení obsahuje – kompresní obal a skladovací vak

Produkt je výrobek značky Therm-a-rest ,distribuovaný s EAN kódem 040818131602.

Procházet zboží z kategorie Sport Therm-a-rest, Outdoorové aktivity Therm-a-rest, Kempování a turistika Therm-a-rest, Spací pytle Therm-a-rest.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Spacák Therm-a-Rest Questar -18°C 215 cm balsam a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, kempování a turistika sleva, spací pytle sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Therm-a-rest a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Therm-a-rest najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Spacák Therm-a-Rest Questar -18°C 215 cm balsam
Právě si prohlížíte...

8565,- Kč