Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Spacák PRIMA Annapurna 220/80 modrá pravý

Spacák PRIMA Annapurna 220/80 modrá pravý
Spacák PRIMA Annapurna 220/80 modrá pravý
Spacák PRIMA Annapurna 220/80 modrá pravý
Spacák PRIMA Annapurna 220/80 modrá pravý

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Spacák PRIMA Annapurna 220/80 modrá pravý z kategorie sport, outdoorové aktivity, kempování a turistika, spací pytle, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ceskyrajcom a budete spokojení s dodaným Spacák PRIMA Annapurna 220/80 modrá pravý .

Detailní informace

Spacáky PRIMA Classic Annapurna jsou kvalitně ušité českými švadlenami. Mají klasický tvar, tedy přední a zadní díl. Jsou ušity z klasických kvalitních "spacákových" tkanin, které běžně používají ostatní výrobci spacáků nejvyšších tříd. Jsou dvoubarevné, první barva je na vnější straně a druhá je uvnitř. Zip je dvoucestný samosvorný a 100% spolehlivý YKKvyrobený v Japonsku.
Odolnost proti povětrnostním vlivům zabezpečují finální úpravy reinfix a hydrofix, kalndrování a zátěry. Pevnost tkaniny je zabezpečena také tkaním ripstop. Hodnot...y prodyšnosti vzduchu a propustnost vodních par jsou přesně takové, jako má dokonalý spacák mít. 
Další popis:
jediněčně propracovaný tvar s bočnicemi – opravdu komfortní prostor uvnitř spacáku čtyřbodový kompresní obal izolovaná krycí léga kolem zipu - eliminuje tepelné ztráty dvoucestný zip YKK po celé délce spacího pytle kapsička na cennosti uvnitř spacáku poutka pro snadné zavěšení při skladování vnitřní zateplovací límec pro zajištění optimální tepelné regulace stuha PRIMA zamezuje vniknutí látky do zipu zateplené dno pro vetší tepelný komfort v nohou diferenciální střih pro maximální loft kompatibilní zipy – všechny spací pytle PRIMA Classic lze spojovat YKK zip, který je samosvorný, už žádné probouzení zimou kvůli rozepnutému zipu "Feel" stahování kolem obličeje, konec nočního hledání stahovaní kapuce umístění zdrhovadla v kapuci udrží šňůrky pryč od obličeje po celou noc žádné studené švy - každy šev je posunut a neprochází skrz izolační rouno

Produkt je výrobek značky Prima ,distribuovaný s EAN kódem 8592835925127.

Procházet zboží z kategorie Sport Prima, Outdoorové aktivity Prima, Kempování a turistika Prima, Spací pytle Prima.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Spacák PRIMA Annapurna 220/80 modrá pravý a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, kempování a turistika sleva, spací pytle sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Prima a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Prima najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Spacák PRIMA Annapurna 220/80 modrá pravý
Právě si prohlížíte...

4355,- Kč