Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Spacák Pinguin Safari blue 190 cm - Pravý

Spacák Pinguin Safari blue 190 cm - Pravý
Spacák Pinguin Safari blue 190 cm - Pravý
Spacák Pinguin Safari blue 190 cm - Pravý
Spacák Pinguin Safari blue 190 cm - Pravý

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Spacák Pinguin Safari blue 190 cm - Pravý z kategorie sport, outdoorové aktivity, kempování a turistika, spací pytle, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ceskyrajcom a budete spokojení s dodaným Spacák Pinguin Safari blue 190 cm - Pravý .

Detailní informace

Spací pytel do letní nepohody Zip je samozřejmě oboustranný a lze jej zapínat jak zevnitř tak i zvenku Díky umístění zipu na levé nebo pravé straně a jeho rozdělení v rohu u nohou je možné spojit dohromady nejen s dalším Safari, ale se všemi dekovými spacáky s plněním ThermicFibre Zip je z vnitřní strany podložen vycpanou légou. V případě velkého tepla lze rozepnout úplně a předělat tak na deku o rozměrech 160*190cm (zapnutý je široký 80 cm). Dvě poutka pro snadnější zavěšení a rychlejší sušení Rozměry sbaleného spacího pytle po kompresi jsou ?...22 x 24 cm. Jednovrstvá termoizolace ThermicFibre 1 (1x250g/m2) Při péči o vaše tepelné pohodlí a zároveň nízkou váhu a sbalitelnost jsme zvolili jednovrstvou termoizolaci. Rouno z dutého vlákna ThermicFibre 1 je přišito ke svrchní látce příčnými švy s pravidelným odstupem, což zajišťuje její stálé rovnoměrné rozložení.

Produkt je výrobek značky Pinguin ,distribuovaný s EAN kódem 8592638240450.

Procházet zboží z kategorie Sport Pinguin, Outdoorové aktivity Pinguin, Kempování a turistika Pinguin, Spací pytle Pinguin.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Spacák Pinguin Safari blue 190 cm - Pravý a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, kempování a turistika sleva, spací pytle sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Pinguin a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Pinguin najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Spacák Pinguin Safari blue 190 cm - Pravý
Právě si prohlížíte...

1575,- Kč