SNUGPAK Žďárák Snugpak® BIVVI Bag Xlong - Olivový

SNUGPAK Žďárák Snugpak® BIVVI Bag Xlong - Olivový
SNUGPAK Žďárák Snugpak® BIVVI Bag Xlong - Olivový
SNUGPAK Žďárák Snugpak® BIVVI Bag Xlong - Olivový
SNUGPAK Žďárák Snugpak® BIVVI Bag Xlong - Olivový
2 390 2 390 2126
2 390,- Kč

Původní cena: 2 390,- Kč


Hodnocení:


SNUGPAK Žďárák Snugpak® BIVVI Bag Xlong - Olivový z kategorie sport, outdoorové aktivity, kempování a turistika, spací pytle, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Anareus a budete spokojení s dodaným SNUGPAK Žďárák Snugpak® BIVVI Bag Xlong - Olivový .

Detailní informace

Žďárák BIVVI Bag Snugpak® Xlong bude skvělou volbou především pro ty, kteří se chystají na noc nadivoko v přírodě. Poskytuje totiž druhou vrstvu ochrany. Varianta Xlong je pak vhodná především pro ty, kteří jsou vyššího vzrůstu. Oproti klasické variantě je Xlong o 30 cm delší. Větší hmotnosti se však obávat nemusíte – delší varianta váží o pouhých 20 gramů více. Tento kvalitní potah na spacák je nepromokavý, zároveň však prodyšný. Velkou výhodou je také jeho skladnost – v zabaleném stavu zabírá jen velmi málo místa (konkrétně se jedná o rozměry... 13 × 10 cm) a tak vám díky němu zbyde v batohu více místa na další potřebnou výbavu. Upozornění: Přestože je použitá látka prodyšná, nepropustí dostatečné množství vzduchu pro dýchání. Převlek nesmí být kompletně uzavřen / utěsněn, aby se předešlo možnému udušení! Benefity, o kterých musíte vědět: nepromokavý potah na spací pytel skvělý pomocník pro spaní v drsnějších přírodních podmínkách kompatibilní s většinou spacáků skladný – v zabaleném stavu má malé rozměry součástí je i kompresní obal nepromokavý, ale zároveň prodyšný Důležité parametry: Délka: 2,6m Šířka: 88cm Hmotnost: 320g Nepromokavost / vodotěsnost: 5000mm Materiál: Paratex Dry® - 100 % nylon Rozměry: Šířka u hrudníku: 88 cm Šířka v nohou: 65 cm Sbalený: 13 cm x 10 cm Součástí balení je  převlek na spací pytela přepravní obal.

Produkt je výrobek značky Snugpak.

Procházet zboží z kategorie Sport Snugpak, Outdoorové aktivity Snugpak, Kempování a turistika Snugpak, Spací pytle Snugpak.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Zelená
  • Hmotnost: 355 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 190,- Kč
2 151,- Kč
Detail

Sea To Summit Trek TkI Regular Bright Blue/Denim

Velikost Regular / Blue / Nylon / Sea to summit
6 489,- Kč
5 589,- Kč
Detail
6 969,- Kč
5 539,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

SNUGPAK Žďárák Snugpak® BIVVI Bag Xlong - Olivový a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, kempování a turistika sleva, spací pytle sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Snugpak a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Snugpak najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

SNUGPAK Žďárák Snugpak® BIVVI Bag Xlong - Olivový
Právě si prohlížíte...

2390,- Kč