Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Fox Fishing R2 Camo Sleeping Bag Spací pytel

Fox Fishing R2 Camo Sleeping Bag Spací pytel

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Fox Fishing R2 Camo Sleeping Bag Spací pytel z kategorie sport, outdoorové aktivity, kempování a turistika, spací pytle, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Fox Fishing R2 Camo Sleeping Bag Spací pytel .

Detailní informace

Navrženo pro užší lehátka jako je R1 Camo, EOS 1 Těží z výhod 7-dílných dutých vláken, které jsou povrchově ošetřeny silikonem, pro lepší stálost tvaru a tepelných vlastností vláken Vnitřní lemování pro udržení teplého vzduchu uvnitř spacáku po delší dobu 10 mm zipy Rip Stop materiál na vnější straně ve Fox Camo vzoru Elastický bezpečnostn&iacut...e; popruh Micro Fleece na spodní straně Sherpa fleece na vrchní straně Nadrozměrné fleecové vnitřní lemy Kapsa na nohy – při rozepínání spacáku se zip zastaví zhruba u kotníků, tím se vytvoří teplá kapsa kolem nohou Kapsa pro zajištění polštáře Elastické kapsy na hlavě i u nohou, aby bylo možné spárování s lehátky, které mají jednu nohu na koncích
Barva: Camo Země původu: Čína Navrženo v: Spojené království Typ: Spací pytel

Produkt je výrobek značky Fox Fishing ,distribuovaný s EAN kódem 5056212128143.

Procházet zboží z kategorie Sport Fox Fishing, Outdoorové aktivity Fox Fishing, Kempování a turistika Fox Fishing, Spací pytle Fox Fishing.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Camo
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Fox Fishing Bunda Aquos Tri-Layer 3/4 Jacket S

Velikost S / Camo Brown / Pro muže / Fox fishing
4 190,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Fox Fishing R2 Camo Sleeping Bag Spací pytel a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, kempování a turistika sleva, spací pytle sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fox Fishing a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fox Fishing najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fox Fishing R2 Camo Sleeping Bag Spací pytel
Právě si prohlížíte...

3900,- Kč