Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Deka Therm-a-rest Juno Blanket Depp Pacific

Deka Therm-a-rest Juno Blanket Depp Pacific
Deka Therm-a-rest Juno Blanket Depp Pacific
Deka Therm-a-rest Juno Blanket Depp Pacific
Deka Therm-a-rest Juno Blanket Depp Pacific

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Deka Therm-a-rest Juno Blanket Depp Pacific z kategorie sport, outdoorové aktivity, kempování a turistika, spací pytle, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ceskyrajcom a budete spokojení s dodaným Deka Therm-a-rest Juno Blanket Depp Pacific .

Detailní informace

Potřebujete-li extra zahřátí celého těla anebo nechcete prochladnout při sezení u praskajícího ohně, s radostí opakovaně sáhnete po přikrývce Juno Blanket v atraktivních designech.
Kempingová přikrývka kombinuje dobrou sbalitelnost, rychleschnoucí technický materiál a dobré izolační vlastnosti. Přikrývka patří do řady Trek & Travel, je univerzální, vhodná na kempování, ...pláž nebo doma na zahradě.
Teplá a voděodolná díky eraLoft izolaci: výborně izolující a dobře stlačitelná dutá vlákna EraLoft, která snižují hmotnost bez ztráty tepla, také hřejí i když jsou vlhkéPříjemný materiál: polyesterová podšívka, která je příjemná na dotekPohodlná: zapínání na patent pro rychlé uchycení a zahřátí kolem ramenSbalitelná: kompaktní malé rozměry umožňují si vzít příkrývku všude se sebou

Produkt je výrobek značky Therm-a-rest ,distribuovaný s EAN kódem 040818114230.

Procházet zboží z kategorie Sport Therm-a-rest, Outdoorové aktivity Therm-a-rest, Kempování a turistika Therm-a-rest, Spací pytle Therm-a-rest.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 185,- Kč
Detail
474,- Kč
427,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Deka Therm-a-rest Juno Blanket Depp Pacific a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, kempování a turistika sleva, spací pytle sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Therm-a-rest a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Therm-a-rest najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Deka Therm-a-rest Juno Blanket Depp Pacific
Právě si prohlížíte...

2059,- Kč