Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Dámský spací pytel Husky Ladie Motion -20°C

Dámský spací pytel Husky Ladie Motion -20°C
Dámský spací pytel Husky Ladie Motion -20°C
Dámský spací pytel Husky Ladie Motion -20°C
Dámský spací pytel Husky Ladie Motion -20°C

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Dámský spací pytel Husky Ladie Motion -20°C z kategorie sport, outdoorové aktivity, kempování a turistika, spací pytle, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ceskyrajcom a budete spokojení s dodaným Dámský spací pytel Husky Ladie Motion -20°C .

Detailní informace

Dámský spacák Ladies Motion -20 °C je speciálně navržen pro všechny cestovatelky a milovnice výprav do náročnějších klimatických podmínek. Jeho důležitou předností je přidaná izolační vrstva ve spodní části a v oblasti hrudníku. Ta výrazně zvyšuje tepelný komfort tohoto modelu a předurčuje ho tak i do opravdu chladných nocí.
Výhody:
Kvalitní... náplň ze 7-kanálkového dutého vlákna pro skvělý tepelný komfort.Vysokou odolnost, prodyšnost a izolační vlastnosti zaručí prvotřídní materiály na vnitřní i vnější straně.Protiskluzové pásy na zadní části zabraňují sklouzávání spacího pytle z podložky.Součástí standardní výbavy je stahovací límec.Značkový, zateplený anatomický zip pro snazší manipulaci.Další výbava: vnější a vnitřní kapsa na drobnosti, kapsa na polštář, stahování okolo hlavy, krycí léga hlavního zipu.HLAVNÍ PŘEDNOSTIUmístění zipu mumieLevý a pravý zipCertifikát ISO_23537-1Pro náročné podmínkyYKK zipyProtiskluzové pásyMumiový spací pytelRipstop materiálTEPLOTNÍ URČENÍ  Extreme: -20°CSpodní hranice, extrémní teplota, kde je nebezpečí poškození zdraví podchlazením vztahuje se na normální ženu a na normální podmínky). Tato teplota vyjadřuje bod nebezpečí vedoucí až k smrti.
Limit: -4°C
Spodní hranice, při které uživatel spacího pytle ve skrčené poloze těla, je celkově v tepelné rovnováze a právě nepociťuje chlad (vztahuje se na normálního muže a na normální podmínky). 
Comfort: 2°CSpodní hranice rozsahu komfortu, při které uživatel spacího pytle v uvolněné poloze těla, např. v poloze na zádech je celkově v tepelné rovnováze a nepociťuje chlad (vztaženo na normální ženu a na normální podmínky)

Produkt je výrobek značky Husky ,distribuovaný s EAN kódem 8592287002669.

Procházet zboží z kategorie Sport Husky, Outdoorové aktivity Husky, Kempování a turistika Husky, Spací pytle Husky.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Dámský spací pytel Husky Ladie Motion -20°C a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, kempování a turistika sleva, spací pytle sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Husky a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Husky najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Dámský spací pytel Husky Ladie Motion -20°C
Právě si prohlížíte...

3321,- Kč